Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rábíznátok anyósra a gyerekete...

Rábíznátok anyósra a gyereketeket, ha? Folytatás lent

Figyelt kérdés

El akarok menni dolgozni, miután nem szoptatok, maximum 14hós korában. Eddig anyósnál éltünk, de nem volt túl egészséges, költöztünk.

Azóta sokkal jobb a viszonyunk, ekkor tette ezt az ajánlatot:

Ha ő délelőttös, vagy szabadnapos, akkor elmenne a lányunkért a bölcsibe, vagy nála lenne bölcsi helyett.

De! Nagyon sok gyereknevelési sztorijában benne van a verés, a fakanál, és a férjem is mesélte, hogy egyszer addig ütlegelte a fakanállal, míg az el nem tört.

Féltem a jó viszonyt, de annál inkább a babánkat!

még csak öt hós, de már most nagyon akaratos, és bármelyikünk vérmérsékletét örökli, nehéz természet lesz.

Engem egyetlen egyszer vertek el (megérdemeltem), amúgy büntetéssel neveltek.

2011. febr. 22. 23:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

SOHA!

Még a saját anyósomra sem. Eddig 2 alkalommal ölte majdnem meg a felelőtlen hülyesége miatt!

2011. febr. 23. 16:58
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen körülmények között nem biznám rá.
2011. febr. 26. 22:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ki is lehetne puhatolni, hogy hogyan gondolkodik erröl, mert az is lehet, hogy mar megbanta es tanult belöle. (?)

Anyosom is ugyanilyen volt, meg aposom (aki nem mer neki ellentmondani, szerintem öt is megveri) közben elszolta magat, hogy a ferjem mindig "jo" gyerek volt, es igazabol semmi rosszat nem tudott mondani anyosom sem a ferjem gyerekkori viselkedesere. Szerencsere lanyunk van, a lanyokhoz mashogy viszonyul, mert ebben a csaladban csak a fiukat vertek. Mas szempontbol meg ugy viszonyul a gyerekekhez, hoyg inkabb a földbe asna, csakhogy lefeküdhessen ebed utan szokas szerint pihenni (sosem volt munkahelye), tehat a mereven elterö nevelesi modszereink miatt se jönne szoba.

Viszont ilyesmit nem ajanl fel, söt ö hozta szoba, hogyha egy bizonyos helyre kene mennem, akkor bebiszitert kellene hivnom. (Amugy akkor jön, amikor epp kedve van.) Tehat emiatt nem kell nyugtalankodnom, nem vallalhatok ide annyi gyereket es kesz.

(Külföldön elünk.)

2011. febr. 26. 23:03
 14/27 anonim ***** válasza:

Engem párszor elagyabugyált az anyám, és a férjemet is az övé. Viszont sokat van náluk a most két éves lányom, (már két egész hétvégét is, és majdnem minden 2. délutánt felváltva nagyikkal van), és soha, de soha nem csapna rá egyik nagyi sem, imádják! Még szoktunk is ezen viccelődni, hogy anyu, engem ezért már agyba-főbe vertél (volna). :))

Szóval ahogy érzed. Ezt érezned kell, hogy milyen a gyereked és az anyósod kapcsolata. Mindenesetre nagyon szép dolog tőle, én biztos nem zárkóznék el előle. A nagyik nem szokták verni az unokájukat. Általában.

2011. febr. 26. 23:57
 15/27 A kérdező kommentje:
Nincs az az isten, hogy rábízzam!!!! TOMBOLOK!!!
2011. febr. 27. 10:57
 16/27 anonim ***** válasza:
Történt valami baj?
2011. febr. 27. 15:02
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg a kérdezőt kéne rábízni valami pszichológusra inkább. :(
2011. febr. 27. 15:03
 18/27 A kérdező kommentje:

Pardon, de egy kicsit kibuktam! Ugyanis megütötte! A kicsimnek az a hepje, hogy elkapja az ember arcát, és ha van egy kicsi körme, karmol is. Anyósnál voltunk, elmentem wc-re és úgy rohantam ki, mert hangosan felsírt a gyerek. Be is vallotta, idézem, hogy : jól rávágtam a kezére, mert megcsípett!. Tiszta piros volt a kicsi keze!

Ha már öt hósan megcsapja, mit csinálna vele, mikor dacoskodik?!

2011. febr. 27. 15:13
 19/27 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe biztos nekimentem volna. Hogy lehet megütni egy 5 hónapos babát?!
2011. febr. 27. 15:28
 20/27 anonim ***** válasza:

pont azt akartam írni, hogy változhatott, mert amikor a férjed lehetett gyerek ez bevett szokás volt, ütötték verték a gyerekeket. Én is hallottam ilyen sztorit, hogy eltörték valakin a fakanalat.

Őszintén szólva én nem kérdeztem anyukámat, hogy ő vert e engem, de én nem emlékszem, hogy megütött volna. Arra igen, hogy vísitozta, van ám gyerek, akin eltörik a fakanalat, majd egyszer te is úgy jársz, dehogy megütött volna, arra nem.

A gyerekeimnél is benne volt a nevelési elveiben, ő bizony odacsap, ha.. De aztán belátta, hogy másképp is lehet gyereket nevelni, mert én nem ütöttem a gyerekeket, elmondtam, mik az én elveim és mit csináljon, ha előfordulnak problémák és betartotta őket sőt belátta, hogy igazam volt.

De eszerint anyósod nem ez az eset, ha az 5 hónaposnak odacsap.

2011. febr. 27. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!