27 hónapos lányom nem szól, ha kakilt, és képes lenne akármeddig üldögélni benne. Mikor lesz már érett a szobatisztaságra?
te csak ültesd bilire nyugodtan, ne foglakozz a védőnővel. Vagy vidd el "nyaralni" valamelyik mamához, és kérd meg, hogy segítsen bilire szoktatni!
Majd nyáron járhat bugyiban csak, úgy könnyebb neki észrevenni, hogy mi van!
Fiam ugyanilyen, pont ennyi idős, én abszolút nem erőltetem, mert nem ül meg a bilin (annyira utálja, hogy dobálja, pedig sosem ültettem rá, csak amikor szeretett volna ráülni, segítettem neki) sem, tehát ha erőltetni akarnám se hagyná!
:D
Én bízom benne, hogy jön a nyár, és addigra eljut majd hozzá, hogy van más útja is a pisinek, kakinak.:D
Kitartást!
Reggeli előtt és ebéd után ültesd rá a bilire, 3 percre! Meséld el neki, mire való. Mond meg, hogy az ügyes nagylányok ebbe pisilnek-kakilnak. Esetleg a nővére be is mutathatja.
Engedd be a WC-be, mikor te használod, és meséld el neki, mi az! Mondd el, milyen jó neked és a nővérének, mert nektek nem kell csúnya vizes peluska.
Ha nem is tud erről a lehetőségről, nem fogja igényelni!
Csak textilpelust használj, az elég kényelmetlen. A papír túl komfortos.
Minden gyerek más. Ő biztos hamarabb tudott valamit, ami meg a nagyobbnak ment nehezen.
Még nem láttam menyasszonyt, aki pelusban ment a pap elé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!