Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól tudják a...

Hány éves kortól tudják a gyerekek, hogy társaságba nem pukiznak? Hogy lehet erről leszoktatni őket?

Figyelt kérdés
Az én lányom még kicsi, de érdekel.
2009. febr. 13. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát bölcsibe jót röhögnek ha pukiznak , ráadásul ezt ki is jelentik, gondolom oviba se más a helyzet, persze ez csak nevelés kérdése, de suliba már sztem visszatartják.
2009. febr. 13. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy felnőtt vissza tudja tartani de egy gyerek nem,egyébként is az hogy pukizunk tök normális emberi dolog,sőt ha vissza kell tartani nagyon fájhat a pocak tőle, mondd el neki hogy társaságba nem illik de ha kicsusszant ne szidd meg.
2009. febr. 14. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A lányom 3 éves múlt, és még mindig ott pukizik, ahol éppen van. Még kicsik ehhez, de azt már mondogatjuk neki, hogy társaságban nem illik (illetve más "orra alá"), ha érzi, hogy kell, akkor próbáljon kimenni a wc-re vagy a fürdőbe. Ha nem sikerül, akkor sincsen semmi baj. Majd megtanulja. :)

Üdv!

2009. febr. 14. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Az én kicsim még csak 9 hónapos, csak érdekelt a dolog:)
2009. febr. 14. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!