Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a megoldás? 22 hónapos...

Mi a megoldás? 22 hónapos fiam szinte alig eszik valamit, borzasztó finnyás, válogatós?

Figyelt kérdés
Még azokanál az ételeknél, amiket szeret is, az első falatot úgy kell beleerőszakolnom a szájába. Amit még nem evett, nem hajladó megkóstolni. Fehér színű kaják pedig szóba sem jöhetnek nála. Tejet például hónapok óta nem iszik. Már nagyon elegem van. Minden jótanácsot szívesen vennék!
2011. febr. 19. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

11:54!

Első vagyok.Az én fiam is mindentől öklendezik.Ezek szerint nincs baja?Én már arra is gondoltam,hátha valami gyomor problémája van.Szörnyű ez,komolyan,de lehet én is megpróbálom,hogy megkínálom,aztán ha nem kell neki,nem kap mást.

2011. febr. 20. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!