Meddig van el 2 testvér egy 12 nm-es szobában?
Figyelt kérdés
Mé pici a babám és a kistesón csak gondolkzunk, hiszen nagy dilemma a korkülönbség. Hogyha 3 éve lenne akkor hány éves korukig megfelelő a 12 nm-es szoba?2009. febr. 13. 18:08
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha két íróasztal rendesen elfér, akkor elvannak sulis korukban is, míg nem kezdenek el serdülni, de láttam már olyat, hogy hungarocelfallal választottak el egy szobát, így nem kellett költözni, és külön szoba is lett
2/3 anonim 

válasza:

Ez jó kérdés. Nekem a nagy lassan 5 éves lesz,a tesója 6 hónapos. Szerintem még 7-8 évig el tudnak lenni egy szobába,mivel egynemüek. Köztem és a bátyám között 3 év van.Nekünk akkor lett külön szobánk,mikor tesóm 13éves lett.
3/3 anonim 

válasza:

Mi együtt voltunk az öcsémmel amig el nem költöztük otthonról.
Nem tudom miért,de mostanában mindenki ugy gondolja h külön szoba kell a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!