Orrmandulaműtét ezen okok miatt?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves lesz áprilisban,és november végén és a múlthéten is kétoldali középfülgyulladásban volt.Tegnap visszamentünk a fülészetre,és az orvos azt mondta,hogy kevés folyadék,és pici levegő van a fülében,ez lehet még a múltheti középfülgyull. miatt,nem tudjuk.Most kiírta az Aerius nevű gyógyszert,és 1,5 hónap múlva vissza kell menni.Amúgy nem horkol.Nem tudom mitévő legyek?2011. febr. 19. 13:14
1/5 anonim válasza:
Igen, szokták csinálni, plusz tubust is tesznek be, hogy a fülecske jobban szellőzzön.
Akinél gyakori a középfülgyulladás, azoknál sokszor műtenek.
2/5 anonim válasza:
Szia! Ugyanígy vagyunk, nekem is 3 éves, két hete írta fel az Aeriust meg még egy orrcseppet, 4 hét múlva kontroll, ha nem javult, kapunk még esetleg 2-3 hetet és aztán orrmandula műtét. Nekünk pluszban a középfül gyulladástól a hallása is rosszabbodott, így derült ki az egész, mert fájdalomra nem panaszkodott egyáltalán és más tünete sem volt. Jobbulást nektek!
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Remélem nem jutunk a műtétig,bízom ebben az Aeriusban,hogy hátha nem kell műteni.Jobbulást nektek is!Ti hova jártok fül-orr-gégére?
2011. febr. 22. 10:11
4/5 anonim válasza:
dr. Halász Ágneshez a XVII. kerültebe. Nagyon aranyos doktor néni, türelmes és kedves, mindent elmagyaráz, nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltunk.
5/5 anonim válasza:
És nektek is jobbulást, remélem elkerüljük mindketten a műtétet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!