Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Áprilisban lesz 3 éves a...

Áprilisban lesz 3 éves a fiam. Tegnap este véres volt a széklet. Vigyem el az orvoshoz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Inkább csak hívd fel először most influenza szezon van ne kapjon el semmit.

Ha a doki úgy gondolja hogy betegségre utal kijön házhoz.

2011. febr. 18. 08:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp nézesd meg, mert akár rota jele is lehet.
2011. febr. 18. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindig elvittem, ha véres volt a széklete. Mindkét fiamnál 2szer előfordult egymástól független, de vittem amint megláttam. Sose lehet tudni. Hozzáteszem ebből egyetlen egyszer kellett csak antibiotikum, mert betegségre utalt. a többi eredete ismeretlen, vagyis nem volt betegség. Szóval azért ne aggódj, de vidd el mindenképp! Hívd föl az orvost, hogy mikor érdemes vinni hogy ne kelljen várni túl sokat, vagy kérj időpontot. Itt is tombol az influenza, már újságban is voltunk, de érdekes módon egyszer se kellett 10 percnél többet várnunk a váróba:)
2011. febr. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!