Hogy tudnám lebeszélni a fiamat a boszorkány-jelmezről?
Figyelt kérdés
A fiam alsós tagozatos és azt vette a fejébe, hogy boszorkány akar lenni. Attól félek, ha engedek neki, akkor rosszul is elsülhet a dolog. Ti már láttatok farasngon fiú boszorkányt? én még nem2009. febr. 12. 09:11
11/15 anonim válasza:
nezz szet interneten, vannak "fiúboszorkányok", ún. boszorkánymesterek, ők a csajboszik "főnökei".
12/15 anonim válasza:
Szia. Úgy gondolom a farsang a gyerekeké, róluk szól. Hadd legyenek azok amik szeretnének. Az én fiam nem volt hajlandó beöltözni nem erőltetem. A lányom meg hercegnő akar lenni, pedig biztos nem ő lesz az egyetlen. Az lesz ami szeretne. farsangon nem számít fiús vagy lányos a jelmez vagy, hogy mi a divat hanem amit ők szeretnének.
13/15 anonim válasza:
Bocsi nem olvastam végig a válszokat, nálunk mikor alsós 4. osztályos voltam 3 boszi volt velem együtt és a boszinak öltözött fiú kapta a legtöbb elismerést és azt hiszem díjat is kapott, mert jó ötletnek tartották, hogy fiú öltözött be női jelmezbe, vicces volt.Nincs ezzel gond szerintem.26 éves 32 hetes kismama
14/15 anonim válasza:
Az idióta HarryPotter vagy mi a franc a neve annak a hülyeségnek,okozója a bajoknak! A magyar népmesék, pontosan az ilyen nyugati idiotaságok miatt, nem érdeklik a gyerekeket! A balfácán boszorkány jelmez helyett javasold neki, a Magyar Betyár, pld Rózsa Sándor jelmezt! Ezt, a nyugatmajmoló zsüri alul fogja pontozni! De,az igazi, magyar érzelmü közönség dijjaznifogja!
15/15 anonim válasza:
Tudom, hogy már nem aktuális a kérdés, mégis muszáj hozzáfűznöm, hogy a Te fiad az egyik legkülönlegesebb akiről hallottam! Ez nagyon aranyos, és semmi kivetnivaló nincs benne. Maximum mondd rá hogy varázsló, ha attól fiúsabbnak tűnik az egész. Amúgy nem az a lényeg, hogy a felnőttek mit tartanak furcsának, ha a gyerektársai ezt elfogadják csúfolás nélkül, hát legyen fiúboszorkány, ha kicsúfolják,akkor majd megvédi magát úgyis valamivel. Szerintem azért se aggódj, mert például Halloweenkor Amerikában sok kisfiú boszorkánynak öltözik. Aztán pár nap múlva meg ugyanaz a kisfiú aki iskolába megy. Engedd meg neki, kreatív gyermek lehet. Én kislányként csak dinoszauruszokkal játszottam, sosem babáztam, na bumm, barátaim így is voltak, nőies nő lettem, és örülök hogy anyukám ebben támogatott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!