Megoszthatom veletek a sikerélményünket? Végre evett egyedül a 27 hónapos fiam!
sziasztok! sok kérdést tettem már fel a kisfiammal kapcsolatban, mert a szobatisztaság, önálló evés, ivás eddig félelmetesen messzinek tűnt - bármit is csináltam.
most végre látok előre lépést, gondoltam megosztom veletek az örömömet! a fiam tegnap egyedül nekiállt a brokkoli levesnek és ma is egyedül ette a kelkáposzta főzeléket :) úgy örülök! minden tiszta maszat ugyan, de nem érdekel. eddig meg sem akarta próbálni. ugyanígy vagyunk a wc-kérdéssel is. már hajlandó néha ráülni és próbál kakilni - szuper! bár még eredmény nincs és hisztizik, ha a kakis pelust cserélni akarom ("ne anya, dolgozok!").
megcsillant a fény az alagút végén :) köszönöm a sok biztatást! majd megírom, ha lesz további eredmény!
szuper! örülök neki! :) aranyos a kérdésed :D
nálunk pont fordítva van az evéssel, 19 hónapos, de nem hagyja hogy etessem, és így a nagy része a földön landol, a levesnek meg egy cseppje nem kerül a szájába :D
Nekem is az a bajom, hogy egyedül akar enni de sajnos így semennyit se eszik. :(
Gratulálok nektek! Nem kell izgulni, mindennek eljön az ideje!
gratulálok, látod a kitartásnak itt a gyümölcse!
sok sikert a továbbiakban
Gratula:-)))
És a tiéd leglább megeszi a kelkáposztafőzeléket:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!