1,5-2 évesnek kell a lábzsák a babakocsin? Milyen kocsi jó?
11 hónapos most a lányom már nézem a kocsikat mert még az a nagyon nagy kocsink van. Ha már jön a jóidő akkor szeretnék majd venni csak nem tudom milyet vegyek és hol.
Nyárra elég lesz egy kis sport kocsi ami azért dönthető, de nem tudom jövő télre szükségünk lesz-e lábzsákra. Addigra a lányom 1,5-2 éves lesz. Kell akkor a lábzsák?
Nekem a kocsi súlya nagyon fontos hogy max 7kg legyen.
Nem kell már akkor lábzsák! Egy pléddel elég betakarni, de keveset fog űlni a kocsiban, addigra motorozni vagy sétálni fog melletted!
Tescoban lehet kapni 13-15 ezerért jó kus egyszerű sport kocsit, stabil dönthető kupolás esővédővel!
Nekünk bevált!
Szerintem nem kell a lábzsák.
10 hónaposan (október volt) kapta a lányom a kis sportkocsit, de nem kellett a lábzsák. Ha ült és úgy tettem fel a lábzsákot, ki se látott tőle. Ledöntve jó lett volna a lábzsák, de az én lányom akkor már nem aludt soha a babakocsiban. Inkább mindig jól felöltöztettem, overáll, harisnya, nadrág, stb stb.
21 hós koráig használtuk a kocsit, utána már nem.
Végül is az a véleményem a lábzsákról, hogy felesleges, kivéve, ha rendszeresen babakocsiban altatod a lányodat.
De mit tényleg egyszer sem használtuk, vagyis egyszer, mikor rápróbáltam, aztán el is raktam. Nekünk Bébé Go kocsink van, bolygós, esernyőre csukható, lábzsákos, bevásárlórészes, 6 kilós, vízszintre dönthető, 5 fokozatos.
Egyébként még az jutott eszembe, hogy amikor 12-13 hó körül volt (dec.jan), akkor volt nagy hó (tavaly), és akkor elő kellett vennem a nagykerekű kocsit, mert a kis bolygókerekest nem bírtam tolni a hóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!