Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5-2 évesnek kell a lábzsák...

1,5-2 évesnek kell a lábzsák a babakocsin? Milyen kocsi jó?

Figyelt kérdés

11 hónapos most a lányom már nézem a kocsikat mert még az a nagyon nagy kocsink van. Ha már jön a jóidő akkor szeretnék majd venni csak nem tudom milyet vegyek és hol.

Nyárra elég lesz egy kis sport kocsi ami azért dönthető, de nem tudom jövő télre szükségünk lesz-e lábzsákra. Addigra a lányom 1,5-2 éves lesz. Kell akkor a lábzsák?

Nekem a kocsi súlya nagyon fontos hogy max 7kg legyen.

2011. febr. 11. 21:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem kell már akkor lábzsák! Egy pléddel elég betakarni, de keveset fog űlni a kocsiban, addigra motorozni vagy sétálni fog melletted!

Tescoban lehet kapni 13-15 ezerért jó kus egyszerű sport kocsit, stabil dönthető kupolás esővédővel!

Nekünk bevált!

2011. febr. 11. 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2 éves,ha nagy hidegbe megyek vele,akkor a nagy kocsiba viszem,abban könnyebben ül,ha rakok alá plédeket,és én felteszem neki a lábzsákot is.
2011. febr. 11. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom most 28 hónapos és egyáltalán nem használunk babakocsit. Annak idején mi is megvettük a sportkocsit, de mióta tud biztonsággal járni, azóta nem is marad meg a babakocsiban. Ha sétálni megyünk, vagy gyalog jön ő is, vagy motorozik. A szomszéd kislány is ennyi idős, ők még használják a sportkocsit, de lábzsákot nem. Ha hidegebb az idő, visznek magukkal egy plédet és azt tekerik a kislány köré.
2011. febr. 11. 21:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell a lábzsák.

10 hónaposan (október volt) kapta a lányom a kis sportkocsit, de nem kellett a lábzsák. Ha ült és úgy tettem fel a lábzsákot, ki se látott tőle. Ledöntve jó lett volna a lábzsák, de az én lányom akkor már nem aludt soha a babakocsiban. Inkább mindig jól felöltöztettem, overáll, harisnya, nadrág, stb stb.

21 hós koráig használtuk a kocsit, utána már nem.

Végül is az a véleményem a lábzsákról, hogy felesleges, kivéve, ha rendszeresen babakocsiban altatod a lányodat.

De mit tényleg egyszer sem használtuk, vagyis egyszer, mikor rápróbáltam, aztán el is raktam. Nekünk Bébé Go kocsink van, bolygós, esernyőre csukható, lábzsákos, bevásárlórészes, 6 kilós, vízszintre dönthető, 5 fokozatos.

Egyébként még az jutott eszembe, hogy amikor 12-13 hó körül volt (dec.jan), akkor volt nagy hó (tavaly), és akkor elő kellett vennem a nagykerekű kocsit, mert a kis bolygókerekest nem bírtam tolni a hóban.

2011. febr. 11. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Babakocsi sem kell, nem hogy lábzsák...
2011. febr. 11. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk Bergon kocsink van, ami elég nagy, de idén már nem fért volna el a lányom a lábzsákban. 2 éves lesz jövő hónapban. Azért sem próbáltam neki felrakni, mert nagyon kevés ideig marad meg a kocsiban, és azért sem, mert amikor hó volt szánkóztunk, amikor nincs hó, szinte térdig sáros a gyerek, úgy meg inkább csak a kocsit sározza össze, ha beleül:)
2011. febr. 11. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kell lábzsák. Tavaly télen még a nagy kocsinkat használtuk (bergon) ahhoz volt lábzsák is. Kisfiam most 2 éves. Még sokat babakocsizunk, nem szeret gyalogolni, a városközpont messze van. Vagy jobban felöltöztettem vagy plédet tettem rá, bebugyoláltam vele a lábát.
2011. febr. 11. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
22.13-as vagyok Szóval 2009/2010 telén használtam a nagy kocsit. Most télen már a sportot használtam.
2011. febr. 11. 22:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Nekünk muszáj kocsi mert nem fogom tudni cipelni ha elfárad, nagyon hátfájos vagyok, ezért is kell nagyon könnyü kocsi. De akkor a legegyerübb is elég lesz ezek szerint.
2011. febr. 11. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
8 hónaposan kezdett járni a fiam és 13 hónapos kora óta 3X ült a sportbabakocsiban sétál vagy motorozik!
2011. febr. 11. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!