Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Be kell íratnom kislányomat...

Be kell íratnom kislányomat ebben az évben oviba, ha novemberben lesz 3 éves?

Figyelt kérdés
Kislányom Novemberben tölti a 3.életévét...Most tavasszal be kell írassam mindenképp?Szeptembertől mehet vagy majd csak november után,ha elmúlt 3 éves.?.. Meddig van beíratás az ovikban?
2011. febr. 11. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az en lanyom is novemberben tolti 3 evet, megerdeklodtem az oviba es azt mondtak nekem hogy nem gond hogy nem tolti be, szeptembertol mehet (ha lessz hely).beadtam a papirokat, jovoheten kiderul hogy bejutott e.
2011. febr. 11. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:

szia,

az én kisfiam is novemberben lesz 2 éves és nekünk is azt mondták, hogy szeptembertől mehet!! igaz Ő most kezdi a bölcsit, de egy másik intézményben, így szóltam, hogy oviba már máshová szeretnénk ha menne. hál Istennek, nálunk van hely, nem kell még ennyire előre beadnom a papírokat.

Ági

2011. febr. 11. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd ősztől vinni, akkor mindenképpen be kell íratni! Hogy mikortól mehet, az függ az óvoda szabályzatától. Vannak olyan ovik, ahol járhat az a kisgyerek is, aki még nem töltötte be a 3. évét, de beszél valamennyire és szobatiszta, emellett a szülei dolgoznak. Máshol csak a 3. születésnapja után mehet. Idén a beíratások április közepén-végén lesznek, hogy pontosan nálatok mikor, azt mindig kiírják az ovik kapujára.
2011. febr. 11. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is 2008 novemberi,én is beíratom,de nem fűzök hozzá nagy reményeket,hogy fel is veszik a szülinapja utáni nap,nálunk rengeteg gyerek van,így valószínűleg marad még 1 évet a bölcsibe.Ha lenne év közben hely,akkor gondolom sorban veszik fel a várólistán lévőket.

Nálunk május egyik hetében van beiratkozás.

2011. febr. 11. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod oviba adni, nem kell.

Ha akarod oviba adni, kell. Márciusban van beiratás. Oviba legtöbb helyen csak a betöltött 3 évvel mehet, tehát novemberben.

2011. febr. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!