Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig fog még felébredni...

Meddig fog még felébredni hajnalban? Már 3 éves!

Figyelt kérdés
Kisfiam szinte a kezdetektől (értsd: mióta "átalussza" az éjszakát, vagyis nem ébred fel kajálni, inni), kb 8 hónapos korától ébred minden éjjel legalább 1x, van hogy 2x is és vissza kell altatni. Hamar elalszik, de magától soha az életbe se, mellé kell feküdni vagy ülni. Meddig csinálja ezt? És miért ébred fel? Nem szomjas, de egyébként se itattuk soha éjjel. Nem fáj semmije, nem csapunk semmi zajt...
2011. febr. 11. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
hát hogy miért azt nem tudom,de próbáld meg egyedül el altatni.Fiam kezdetektől úgy aludt el,hogy beraktam az ágyba,kapott simit,meg puszit,és ki jöttem.Voltak időszakok,amikor ez nem nagyon ment,igényelte hogy ott legyek,ah kimentem csak sírt utánam.Egy ideig ringatta,altattam,aztán egyre többször mondtam neki,hogy anya itt van,csak ki egyek mert 1-2 dolgot még meg kell csinálni,ha sírdogált visszamentem,megnyugtattam,majd megint kijöttem,3,4 nap múlva megint egyedül aludt el.Próbáld meg te is.Menj be hozzá,nyugtasd meg és azonnal gyere is ki,Ha sír,egy picit sírjon nyugodtan,menj be megint nyugtasd meg,majd megint gyere ki.Lehet le fog róla szokni.
2011. febr. 11. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:
rengetegszer próbáltam :( nem megy. Magától sose érti meg?
2011. febr. 12. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szintén ezt csináltam, pár nap alatt megtanult egyedül elaludni! Ha hív bemegyek sokszor elég ha beszólok, hogy itt vagyunk kint apával. De ha be is megyek hozzá mindig csak simogatás vagy csak megmutatom magam:) és jövök is ki.

Megszokta hamar.

2011. febr. 13. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azok a gyerekek ébrednek éjjel, akik nem alszanak el egyedül. Félálomban az az utolsó képe, hogy anya ott volt, mikor elaludt....hova tűnt??? Erre kel fel, mert keres. Tedd azt, amit itt elöttem tanácsoltak, ha nem akarsz éjjel futkosni. Neki is jobb lesz, ha nyugodtan alszik reggelig.
2011. febr. 13. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek utolsóval.Mi is ebben a helyzetben vagyunk.+ éves,ha nem alszom mellette,megébred.Megfigyeltem,hogy forgolódás közben ,félálomban körülnéz,nyugtázza,hogy ott vagyok és alszik tovább.

Tudom nem így a jó,de mi így döntöttünk.

2011. febr. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!