Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18 hós a kisfiam és hajnalban...

18 hós a kisfiam és hajnalban mindig felébred órákra mit tegyek? Miért csinálja ezt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Napközben ebéd elött vagy utána alszik 1,5-2 órát. Este 8-kor ujabban inkább negyed és fél 9 közt fekszik le. Viszont hajnal 4 körül felébred ha nem megy be hozzá senki akkor sír ha bemegy valaki akkor meg elvan dumálgat de nem akar aludni. Van hogy 2 órát is elvan így. Már dajkáljuk, fogjuk a kezét mellé fekszünk de minden nap ez megy. Ritkán végig alussza az éjszakát. Ha sikerül időben visszaaltatni akkor reggel 6-kor felébred ha sokáig van ébren akkor 7-7:30-kor kel. Már nem tudom mit tegyek foga nem jön. Már hónapok óta ez megy. Elötte átaludta az éjszakákat. Náha ébredt csak akkor is hamar visszaaldut simogatástól.
2010. nov. 29. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom 21 hós és újabban ő is ezt csinálja.Igaz,ő fogzik is+a hidegfront is zavarja nagyon igy a kettő együtt meg katasztrófa.Ő is már az elmúlt éjszakákon sorozatosan felkel,az éjjel is 2 óra környékén felsirt,igaz át kellett öltöztetnem,mert csupa pisi volt,meg bekentem az inyét+adtam neki Nurofent,de mihelyst letettem,orditott tovább.Péntek éjszaka órákig fent voltunk,a nagyobb gyerkőcőt-fiamat-is felébresztette,úgyhogy tudom,milyen ez az éjszakázás.Én ilyenkor felveszem a lányomat,bekenem az inyét,vigasztalom,van hogy átviszem a mi ágyunkba és ott ha elszenderedik,visszaviszem a helyére.De ez sem állapot.Próbáltam már,hogy adok neki Viburcolt este,hátha azzal végigalussza az éjszakát,mert szokott használni.Viszont most az sem hat.

Kitartást,talán idővel elmúlik ez az időszak!Együttérzek veled,mivel hasonló cipőben járunk.

2010. nov. 29. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Tedd le este kilenckor, igy nem fog olyan hamar kelni. Csak ebèd után altatsd. Még többet legyetek a levegőn, főleg délután. Jól legyen tele a poci este, hogy telehassal, jóllakva alhasson.
2010. nov. 29. 14:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az a helyzet hogy este 8-kor már olyan fáradt hogy szinte elalszik fürdés után miközben törölgetem. A poci tele van szerintem. Esetleg többet tudnánk kint lenni de sötétben... nem szeretek. Lakásban élünk nincs kert ami biztosnágos lenne.

2010. nov. 29. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!