másfél éves kisfiamnak hörghurutja van és hétfőn még kezdődő tüdőgyulladása volt.vasárnap óta szedjük az antibiotikumot,meg a többi gyógyszert,nagyon lassan javul,még nagyon csúnyán köhög,nehezen szakad fel neki...láza nem volt (és remélem nem is lesz már)
a hétvégére le van foglalva egy hosszú hétvége egy vidéki szállodában a családnak....de most elbizonytalanodtam hogy egyáltalán elmenjek e a kicsivel.van még 2 nagyobb gyerkőc.nem tudom mit tegyek,maradjak itthon Vele vagy menjünk mi is?Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
2011. febr. 9. 17:49
1/4 anonim válasza:
Huu, szegény. Hát én nem mernék menni. De lehet semmi gond nem lesz. Fene se tudja. Kezdődő tüdőgyulladás nem játék. Én anyuékhoz se megyegyek haza ha beteg, máshol pörög mindig, sose gyógyul meg.
Nem tudom, hallod, de szerintem nem mennék. Nekünk volt már tüdögyulladása, durva volt, lehet ezért.
Mielőbbi gyógyulást!
2011. febr. 9. 17:57
2/4 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy itthon is pörög ezerrel,csak addig van nyugton amig alszik:) szerencsére nincsen annyira rosszul.Persze tudom hogy nem játék a tüdőgyulladás,sajnos nekünk is volt már.nem tudom mit tegyek...igazából a házassági évfordulónkat és a lányom születésnapját ünnepelvén mennénk.... ha tehetném átrakatnám másik hétvégére de nem tudom mert Én meg utolsó idős kismama vagyok..nem egyszerű a dolog....
2011. febr. 9. 18:04
3/4 anonim válasza:
Húú ez nagyon nehéz! Mi Karácsonykor voltunk ebben,hétfőn még csak torokgyulladást látott a dr.néni, kedden elkezdett nagyon erősen köhögni, szerdán már kezdődő tüdőgyulladása volt, 5 napig lázas volt, örültem, ha már "csak" 38,5 volt a láza. Most meg hörghurutja van, áprilisban lesz 3 éves, mindent összeszed a bölcsiből.Szóval dönts szíved szerint, de gondold meg jóLl: influenza szezon van, a kis szervezete éppen kigyógyul egy erősebb betegségből, antibiotikum után egyébként is gyengébbek, hétvégén tele vannak a szállók...írd meg mit döntöttél!
2011. febr. 9. 18:06
4/4 anonim válasza:
szerintem menjetek el, otthon még az is bántaná , hogy ő nem mehetett. másrészt ha van a szállodában gőzkabin, az nagyon jót tenne neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!