Anyukák, ez nálatok hogy van?
Érdekelne néhány dolog, pusztán kiváncsiságbol:
Milyen magasak vagytok és hány kg? Szülés előtti alakodat hogyan probálod visszakapni? Hogyan teszel még azért, hogy jol nézzél ki minden nap?
Én 2 éve szültem, szoval ilyesmi "koruak" érdekelnének.
És még egy kérdés, ami kicsit más jellegű: külön laktok, vagy szülőkkel, házban vagy lakásban, városban vagy faluban.
Köszönöm a válaszokat :)

28 hós a kislányom és kismama vagyok II. trimeszter.
magasság? 165 cm
kg. 54 terhesség elött 52 kg
első terhesség elött 48 kg
első terhesség végén 50 kg- szülés után -
Kállai Ildi tornázni fogok a héten érkezik a dvd
edzeni nem járok de futok a gyerek után meg ált. aktív vagyok, nem vagyok kényelmes van sok gyaloglás és nincs lift.

-2 gyerekem van (11 éves fiú és 23 hónapos lány)
170 cm magas/ 67 kg vagyok most tervezek leadni 6-7 kg-ot, a második születése után nem maradt rajtam pusszkiló, viszont fiam előtt 63 kg voltam, ami azóta se
-saját kertes házban (tehermentes) lakunk 15 éve Bp-en, azon belül Kispestem

előző
letöltöttem Alakreform dvdt-t és 1000 kalóriás edzést, már csak át kellene rakni a lejátszóra és tornázhatok

Nekem 20 hónapos múlt a kisfiam.168 cm vagyok,terhességem előtt 60-62 kg voltam,76 kg-al mentem be szülni,67 kg-al jöttem ki,azóta annyi vagyok. Kisfiam még csak az elmúlt hetekben szokott le a szopiról,ezért eddig nem tudtam eljárni sportolni,de most újból eljárok majd fittness edzésekre mint terhességem előtt. Remélem ezáltal sikerül leadnom egy 5-6 kg-ot.
Kisvárosban, saját lakásban lakunk hármasban.

1.lányom 26 hós, 2.lányom 3,5 hós.
Első terhesség előtt 174 cm 60 kg (normálisan néztem ki).
Második terhesség előtt 174 cm 52 kg. Lefogytam gilisztára a szoptatástól.
Most 56 kg vagyok, megint le fogok menni 52-re, az tuti :(
Amúgy tornázom (réka és alexandra), most tavasztól futni fogok újra (régen mindig futottam).
Soha nem leszek már olyan mint régen, régen normális testalkatom volt, izmos voltam, most meg mint egy anorexiás, izom egy szál se.
Hát hogy jól nézzek ki minden nap, nem sokat teszek, a hajam mindig frissen mosott (állig ér), néha szemcerkázok és spirálozok. Az utcán normálisan felöltözök (farmer), itthon mackógatya, trikó (szűkebb felsőket szeretem).
Igénytelenül nem nézek ki végül is, de pl a körmömet már nem lakkozom mint régen, és inkább szemüveget hordok kontaktlencse helyett.
Első baba előtt lakást vettünk, itt élünk most négyesben, lakáshitelre az egészet, 35 éves barátság a bankkal.
Gyönyörűséges panel, 9.emelet, 59 nm, 1 szoba + 2 félszoba

178 cm magas 62 kg voltam szülés előtt, 65 kg-val zártam, végig kismama tornáztam az egész várandósságot.
2 éves lesz a kisfiam márciusban, most 58 kg vagyok,
rengeteget mászkálunk, sétálunk, és az evés nálam úgy zajlik, hogy mindig csak bekapok valamit, mert mindig van mit tenni, és rohanok .
decemberben választottam le az anyatejről. :(
emellet amikor csak tudom, Rubint Réka 20 perces tornáját beiktatom.
Fontos a jó és egészséges táplálkozás!
mondjuk én fiatalon szültem, és eleve is sportos voltam.
ez alkati kérdés is.
kitartás! és 20 perc torna nem megerőltető, akár a gyerek alvása alatt, akár amikor apával lemennek egy kicsit.
néha én is nagyon el vagyok laposodva, még a hajam sem tudom megmosni, de néha amennyire lehet próbálok magamra adni, mert a férjem is fontos. időben lefekszem aludni, a gyerek 9ig el szokott aludni, általában, és is lefekszem 10ig aludni. bár még kel néha ,azért nem mindegy mennyit alszol.
itthon is próbálok ,,normálisan" kinézni, szval nem lekajált, szakadt holmiban vagyok.
néha meg kicsípem magam, hogy ébren tartsam kedvesem érdeklődését. :D
Budapesten élünk, lakásban, hála 10 nm terasznak , így akármelyen idő van, ki tudunk menni a levegőre.
egyik nagyiék 15 percre másikék meg kocsival fél órára laknak. nagyon kedvező minden.
szerencsések vagyunk.

13:56
170 centimhez amikor 51 kg voltam úgy néztem ki, mint egy csontváz, csak azért írtam, mert olyan kevés kilókat írtatok.
Tudom a 67 kicsit sok, bár nem látszik.

Szia!
180 cm körül vagyok, és 62 kg. (terhességet 2 éve 65 kg-val kezdtem, feljött 20 kg, amiből más szülés után 3 hét múlva semmi nem volt)Pedig maradhatott volna egy pár kg. Egyébként meg tornázok, hasizom és fenék/comb erősítés, formálás. De néha kimarad 1-2 nap, most kezdtem el.
Igazából próbálok mindég időben lefeküdni, hogy ne legyenek reggel táskák a szemem alatt. (de 16.-án vége a szép életnek, megyek vissza dolgozni, gyerkőc meg bölcsibe. Akkor tuti lesznek táskáim:-)
Sminkelni sose sminkeltem magam. Na meg az alapvető reggeli tisztálkodás.
Kis városban lakunk és lakásba (albérlet).
Köszönöm, hogy irtatok, aranyosak vagytok :)
Mi 3-an (én, férjem, gyerek) élünk egy saját pici 2-ik emeleti lakásban, kisvárosban.
Én dagi vagyok. 175 cm magas vagyok. Mindig csini voltam, de teherbeesést elősegitendő hormonális kezelésem után meghiztam, igy 83 kg-an estem teherbe, és 93-al mentem szülni. Mig szoptattam lementem 75-ig, de most sajnos 85 vagyok.
Persze igyekszem jol kinézni, ha megyek valahova :) Csak eljárni tornázni nincs lehetőségem.
Milyen a Rubint Réka 20 perces torna? Letudom valahol tölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!