Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek a gyermeke kezdi a...

Kinek a gyermeke kezdi a bölcsit a hónapban? Hogy haladtok?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15.-én kezdi, (14.-én tölti a 2 évet). Ráadásul anyukám segítségével kell beszoktatnom. Én elviszem reggel, anyukám meg jön (másik városból). Én meg utána megyek dolgozni, (addig itt lesz vele, amíg nem érek haza, vagy apa nem ér haza) De ő is csak az első héten ér rá, 2. héten már nagyon bír eljönni a munkahelyéről. Így már 2. héten ott kell hogy aludjon. Éppen apukám tudna majd érte elmenni ha szükséges, de az is idő, kocsival 20-25 perc. Én már nagyon izgulok, hogy mi lesz. Őt nem érdekli, itt van tőlünk a bölcsi 3 percre minden nap elmegyünk előtte, mesélek neki róla, de nem érdekli.
2011. febr. 9. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Három hete kezdtük. Az első nap után beteg lett mindkét gondozónénink. Így nem mentünk. Következő héten hétfőn újra kezdtük. Szerda este hányt, majd egy hétig ment a hasa. Összeszedtünk valami rota vírust. A következő hetet teljes egészében kihagytuk. A héten hétfőn kezdtünk. Aznap háromnegyed órát volt ott egyedül (egy óra után kiküldtek), szinte végig sírt. Tegnap vittünk magunkkal itthonról játékot, macit. Még bemehettem vele a csoportba, de fél óra után hazaküldtek. Ebéd előtt mentem érte. Mosolyogva jött elém. Végigjátszotta a másfél órát, míg bent volt. Ma már be se mehettem a terembe. Vittük a tegnapi játékokat, s most várom, hogy dél legyen és mehessek érte.

Minden nap megbeszéljük többször is, hogy másnap mikor megyek érte (ebéd előtt, ebéd után - hogy tudja mihez kötni). Illetve nagyon jó ötlet volt vinni saját játékot.

Én nagyon paráztam, de az első benyomás ellenére (az első nap után három hete ott tartottam, hogy többet nem megyünk) aranyosak a gondozónénik és ő is emlegeti itthon őket, így gondolom, neki is szimpatikusak.

Egyébként először őt is jövő hét hétfőn próbálják meg ott altatni. Tegnap este kiválasztottuk az ágyneműjét, amit majd bent használ. Remélem, minden oké lesz az altatással is.

2011. febr. 9. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi hétfőn kezdtük, akkor egy órácskát voltunk ott, tegnap 2 órát, és már ott is ebédelt, ma 3 órát és ott ebédelt. És ma már kimentem 20 percre, nem volt balhé. De ebéd felé már ngayon álmos volt...

Pénteken már ott is reggelizik, és jövő héten próbáljuk az ottalvást.

2011. febr. 9. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi 3 hete kezdtük a bölcsit, apa szoktatta be. Hétfőn és kedden csak délelőtt volt ott, reggeli után mentek, ebéd előtt jöttek el. Szerdán megpróbálták ott altatni, de nem ment. Aztán csütörtökön már ott aludt, meg pénteken is. A második hét hétfőtől egész nap ott volt, rendesen reggelizett, ebédelt, aludt, minden oké volt. A harmadik hétre megbetegedett, úgyhogy hétfő óta itthon vagyok vele. Talán szerdán mehet újra bölcsibe. Remélem.
2011. febr. 11. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:

sziasztok,

jaj hát kicsit már én is izgulok, főleg olvasva a soraitokat!! :) a mi kisfiunk 28.-án indul, 2 éves múlt novemberben, de nálunk nem lesz beszoktatás :S kicsit aggódok ez miatt, de a gondozó néni ezt mondta, hogy ez az új praktikájuk az ennyi idős gyerekeknél és pozitív a tapasztalatuk. én bízok benne, hiszen nem véletlenül mondja, de azért izgulok is miatta. főleg mivel idegen nyelvű oviba megy, mivel szeretnénk, hogy a szerbet is ugyan úgy beszélje, mint a magyart, apuka félig szerb származású. akkor készüljek fel a betegségekre már az elején, igaz?? remélem, minden rendben lesz nálatok is, amikor már csak a gyerkőcök mennek!!

Ági

2011. febr. 11. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi 14.-én hétfőn kezdünk. Nálunk 2 hét a beszoktatás, de szerintem nem fog kelleni annyi idő... Igaz, én csak március 1-el megyek dolgozni...
2011. febr. 11. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!