Kinek a gyermeke kezdi a bölcsit a hónapban? Hogy haladtok?
Három hete kezdtük. Az első nap után beteg lett mindkét gondozónénink. Így nem mentünk. Következő héten hétfőn újra kezdtük. Szerda este hányt, majd egy hétig ment a hasa. Összeszedtünk valami rota vírust. A következő hetet teljes egészében kihagytuk. A héten hétfőn kezdtünk. Aznap háromnegyed órát volt ott egyedül (egy óra után kiküldtek), szinte végig sírt. Tegnap vittünk magunkkal itthonról játékot, macit. Még bemehettem vele a csoportba, de fél óra után hazaküldtek. Ebéd előtt mentem érte. Mosolyogva jött elém. Végigjátszotta a másfél órát, míg bent volt. Ma már be se mehettem a terembe. Vittük a tegnapi játékokat, s most várom, hogy dél legyen és mehessek érte.
Minden nap megbeszéljük többször is, hogy másnap mikor megyek érte (ebéd előtt, ebéd után - hogy tudja mihez kötni). Illetve nagyon jó ötlet volt vinni saját játékot.
Én nagyon paráztam, de az első benyomás ellenére (az első nap után három hete ott tartottam, hogy többet nem megyünk) aranyosak a gondozónénik és ő is emlegeti itthon őket, így gondolom, neki is szimpatikusak.
Egyébként először őt is jövő hét hétfőn próbálják meg ott altatni. Tegnap este kiválasztottuk az ágyneműjét, amit majd bent használ. Remélem, minden oké lesz az altatással is.
Mi hétfőn kezdtük, akkor egy órácskát voltunk ott, tegnap 2 órát, és már ott is ebédelt, ma 3 órát és ott ebédelt. És ma már kimentem 20 percre, nem volt balhé. De ebéd felé már ngayon álmos volt...
Pénteken már ott is reggelizik, és jövő héten próbáljuk az ottalvást.
sziasztok,
jaj hát kicsit már én is izgulok, főleg olvasva a soraitokat!! :) a mi kisfiunk 28.-án indul, 2 éves múlt novemberben, de nálunk nem lesz beszoktatás :S kicsit aggódok ez miatt, de a gondozó néni ezt mondta, hogy ez az új praktikájuk az ennyi idős gyerekeknél és pozitív a tapasztalatuk. én bízok benne, hiszen nem véletlenül mondja, de azért izgulok is miatta. főleg mivel idegen nyelvű oviba megy, mivel szeretnénk, hogy a szerbet is ugyan úgy beszélje, mint a magyart, apuka félig szerb származású. akkor készüljek fel a betegségekre már az elején, igaz?? remélem, minden rendben lesz nálatok is, amikor már csak a gyerkőcök mennek!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!