Vissza kell mennem dolgozni?!
Nem tudom,ki hogy van vele,de nekem rettenetesen nehéz elmenni dolgozni,a gyes lejárt és már a szabimat is elfogyasztottam.De nem oda helyez vissza a főnök ahova előzőleg megbeszéltük.De nem tehetek mást,mert csak Én fogok dolgozni.Csak nagyon ki vagyok borulva,mert még esélyem sem lesz így a gyerekemért oviba menni,vagy épp elhozni onnan.
Ti hogy viselitek(tétek) ezt el?

és mi lenne ,ha jönne a Kistesó????
Megértem,mit érzel...Kisfiam most menne szeptembertől oviba,de... valószinű kihagyjuk a kiscsoportot,mert úgy néz ki,jön a Kistesó:-))))és Őt meg nincs szívem azért bedobni az oviba..had örüljön,h itthon lehet még,és hát együtt legyünk,ez a lényeg:-))majd úgyis duplázzuk a nagycsopit,ugyhogy nem marad le semmiről:-)
Minden jót!!

szia,
először is NYUGI!! nálam ugyan ez volt a helyzet, 2,5 évig dolgoztam a régi helyemen, amikor pedig vissza jöttem a szülésiről egy totál másik részlegre vettek át, mindezt akkor amikor a kisfiam 10 hónapos!! volt. totális kétségbeesés, hiszti, sírás, minden. az első pár hét volt nehéz és minden beállt szépen!! ráadásul a mostani helyem milliószor jobban szeretem, mint az előzőt!! :)
most 2,5 éves a kicsi, két hét múlva indul bölcsibe, 7-15-ig lehet maradni, én minden 3. héten 12-19-ig dolgozok, férjem 6-19-ig minimum, de ezt is megoldjuk valahogy, ahogy a kezdeti nehézségeket is!!
ne aggódj, ezen mindenki átesik, csak fel a fejjel és nyugodj meg!!!! egy kis szervezés és okés lesz a dolog!!
Ági

A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:11
Á nem lesz kistesó anyagilag nem engedhetjük meg.Sajnos.Nomeg a férjem sajna elvesztette a munkahelyét.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:14
Szi remélem nálam is így lesz mint Nálad.Most ideges vagyok,és kétségbeesett.Az a baj,hogy ezen a munkahelyen le@ják,hogy van egy kisgyereke valakinek.Ha nem lenne muszáj,nem is mennék vissza.De......
Könnyebben viselném a dolgot ha m3 műszakba tett volna be mert akkor egy hónapban legalább 1 héten át hordhattam volna oviba.
Így most van Nálam is sírás és hiszti és kétségbeesés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!