XI. kerületben milyen a Bükköny utcai és az Ezüstfenyő óvoda?
Szia! Mi ugyanebben a cipőben járunk. Mi a XI. ker. Alsóhegy utcai ovi felől érdeklődtünk itt, de arra sem jött válasz.
Szerintem menj el a vezető óvónőhöz érdeklődni, nézz körbe az oviba, menjetek el nyílt napra is.
Szia!
Köszönöm a válaszod!Mindenképpen elmegyünk a nyílt napra,de szerintem ezek a nyílt napok nem mindig a valós képet mutatják.Sokkal jobb ha olyan szülő mondja el a tapasztalatát akinek oda jár a csemetéje!
Igen, egyetértek! De sajna nem jelentkezik ilyen szülő...
Az a fontos még, hogy milyen lesz az óvónénitek, próbálj vele is beszélgetni :)
Szia!
Most vettem észre a kérdésed, mi is ovit keresünk! Én érdeklődtem a Napraforgó ovi után. Én oda jártam 25 évvel ezelőtt és nagyon szerettem. Minden oviban április környékén lesznek a nyílt napok, akkor kell érdeklődni. A beiratkozás pedig május elején.
A szobatisztasággal hogy álltok?
Köszönöm a válaszokat!Kedves utolsó válaszoló!A Bikszádi utcánál lévő Napraforgó ovira gondolsz?Oda járnak a barátnőm gyerekei és nagyon meg van elégedve vele,folyton csak dicséri az ovit.A baj az,hogy nekünk nem körzetes,és gyeden vagyok a picivel,így nem biztos hogy fel is veszik!A körzeti ovink a Bükköny,(ahol többszörös a túljelentkezés)de az Ezüstfenyőbe kevesen szoktak jelentkezni,mert kicsi a körzete.
Amúgy nekem a fiam már 2 évesen szoba és ágytiszta volt,tehát ezzel nincs gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!