Van jelentősége, hogy hogy néz ki a bili? Mennyire csilli-villi, design-os, zenél-e stb. Szívesebben ül rá ilyenre egy kisfiú?
Mi együtt mentünk el a kislányunkkal bilit venni egy boltba, ahol kb 3-4 fajta volt. Ráült, kipróbálta és választott. Nem a zenélőset kérte, hanem egy egyszerűbb rózsaszínt, ami olyan mint egy mini wc. Nagyon szeretem én is, mert ki lehet venni a kis kör alakú részét, úgy kell kiönteni, nem folyik mellé, mint az anyukáméknál használatos hagyományos biliből.
Üdv és jó bilizést nektek!!!
Szerintem nincs. A lányomnak egy egyszerű sárga bilije van.
Anyós vett egy karfásat, béna az egész, mert rátapadt a fenekére, és borult a tartalma, mikor felállt. Elvittük hozzájuk, kínlódjanak vele ők:)
Sógornőm meg vett "csili-vili-zenélős" bilit oda hozzájuk, ha ott van náluk a lányom (kb. 3 havonta 1x), azt használja. Tetszik neki, de az otthoni bilin vált szobatisztává. Minden csoda 3 napig tart, szerintem a zenélős "bigyó" is ilyen:)
Mi ajándékba kaptunk egy natur rózsaszínt, és hogy érdekessé tegyük, telematricáztuk együtt.
Mi is akartunk zenélőst venni, de nagyon idegenkedett tőle...
Sima egyszerű mezei rózsaszín bili. Igaz nem a kacsás matricás verzió, mert abba beleesett a feneke. :)
A brendonban lehetett venni (vagy még most is?) leszoktató pelust és ahhoz adtak ajándékba keskenyebb fazonút.
Nagyon szereti :)
Személyes véleményem, ha én mennék wc-re és mikor produkálok hirtelen megszólalna akármilyen zene stb az ajtót kivinném úgy rám törne a frász :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!