Ekcémás kisgyerekek anyukái! Homeopátiás kezeléssel milyen tapasztalataitok vannak? Javult valakinél az ekcéma szakszerű homeopátiás kezeléssel?
A homeopátia egyáltalán nem segített.
Bőrgyógyász írt fel gyógyszertárban keverendő kenőcsöt, az jó volt.
Elhagytam az öblítőt, ecetet használok helyette. Baba mosószerből, az előírt adag felét. (a víz tisztít)
Idén csak 2 picike folt jött ki a kar hajlatban. :-)
Ha nem viszket neki, akkor egy bőrgyógyásszal meg írass krémet, és már jó is lesz!
Sajnos nekünk semmi nem használ!
Off:
Kedves 2. válaszló, írtam neked privát ímélt, megtennéd, hogy ránézel? Köszönöm.
Sajnos viszket is neki, nagyon sokat kínlódunk vele mostanában. Kenem, kenem, már egy csomó mindent kipróbáltam, de most semmi sem jó. Rengeteg piros folt van a testén, nagyon el vagyok keseredve.
A 2. válaszolótól szeretném kérdezni, hogy milyen gyógyszert írtak a gyerkőcödnek, illetve hány éves, és mikortól ekcémás?
Az én kisfiam 2 éves 3 hónapos, már fél éves kora óta ekcémás.
A 3. válaszoló vagyok.
Most jól elkeserítettél, mert mi nagyon várjuk, hogy betöltse a 2 évet a gyerekünk, mert azt mondták, onnantól könnyebb lesz kezelni.
A mienknek is nagyon-nagyon viszket a bőre, mi Aerius szirupot kaptunk, az nem rossz egyébként, csak mi azt hittük, hipp-hopp, elmúlik a viszketés.
Ami nagyon bejön nekünk az Exxema repair krém, Lipobase repair krém és a bőrgyógyász által összeállított testápoló. Ja, meg van egy Cremor refrigarens nevű hűsítő krém, az is nagyon jó.
Én is azért írtam a 2. válaszolónak privátot, hátha az ő tapasztalatai segítenének nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!