Anyukák, milyen a jó dadus?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 12:08
1/4 anonim válasza:
Türelmes és gyermekszerető lenne az ideális. Sajnos mi nem ilyet fogtunk ki egyik lányommal sem. Egy nyugdíj előtt álló dadus, akit a 7 unokája annyira lefáraszt, hogy sokszor az ovisokkal nem éppen a legszebb hangon és stílusban beszél/beszélt:(
2/4 anonim válasza:
Én csak szeretettel és hálával tudok róla beszélni,nagyon szereti a gyerekekket,türelmes.
3/4 anonim válasza:
En egy nagyon jo dadus vagyok, vicces, kreativ es turelmes (persze csak egy hatarig, hiszen en is ember vagyok), hatalmas adag szeretettel es lelkesedessel.
4/4 anonim válasza:
A mi dadusunk imádja a gyerekeket, mindkettőt, és ez kölcsönös. Mindig kitalál valami jó szórakozást, amiért a lányok odavannak. Jobb dadust ki se foghattunk volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!