Miért kel mindig sírva a 15hónapos babám?
Figyelt kérdés
Adéli alvásából is,reggel is. nem értem. Nagyon régóta csinálja ezt.2009. febr. 9. 13:16
1/2 anonim válasza:
Szia! Remélem, még olvasod...az én lányom is csinálta ezt,kb ua ennyi idősen.Pedig előtte mindig mosolyogva ébredt...Aztán egyszer csak abbahagyta.Most 4,5 éves...nem tudom,miért csinálta.én lelki okokra gondolok így visszagondolva.Van egy 2,5 évvel idősebb bátyja,és talán akkoriban nem foglalkoztam vele annyit, és úgy,ahogy igényelte volna...
2/2 anonim válasza:
Nálunk is nagyon gyakran ez van. Én sem értem, hogy miért csinálja. Az én fiam 1 éves, de reggel amit ébred sír, aztán a napközbeni alvásokból is általában sírva ébred. Ilyenkor mindig megyek hozzá, beszélek neki, simogatom, de nem nagyon használ. Alkalmanként a teától megnyugszik hamar, de van, hogy ki kell vennem az ágyból, és el kell telnie néhány percnek, amíg abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!