15hónapos babám nem akarja fogni a kanalat, villát és a pohárból sem hajlandó inni csak ritkán és keveset, csőrős pohárból egyáltalán csak cumisüvegből iszik, mit tegyek hogy menjenek ezek?
Szia!
Az enyém 14 és fél hónapos, 2-3 hete semmi új kaját nem fogad el, a megszokott főziejit eszi (ezeket én főzőm, de a "felnőtt kaják" nem kellenek. A kanállal csak turkál a kajában, az üveget és a poharat is nekem kell fognom. Pohárból tudna ő is inni, hiszen a fürdővizéből mindig iszik minden kupakból :). Ja, a csőrőspohárból csak akkor iszik, ha kiveszem a szelepet, és én fogom.
Ne aggódj, a felnőtt kaját még nagyon sokáig eheti majd, és eddig még mindenki megtanult egyedül enni és inni is.
Azért én is örülök, hogy nem csak mi vagyunk így.
szia! az én fiam januárban lesz 15 hónapos. a kanállal turkál a tányérban - jopbb esetben. mert gyakran kilövi a kaját a falra, vagy kézzel belenyúl, szétkeni az etetőtálcán. a tányér akkor izgi, ha repül...
katasztrófa, de legalább elég jól eszik. csak legyen türelem a takarításhoz :)
pohárból sem iszik. akármilyen kicsi pohárral próbálkozom, ő kézzel nyúl bele.
és én is parázok ezek miatt. ég a képem, amikor a védőnő kérdezi, hogy megy az önálló evés, ivás... mert állítólag 15 hónapos korra illik tudni az ilyesmit. hurrá... anyukám és anyósom szerint ez marhaság, ne parázzak rajta. és hát hiába is aggódom, Ő úgyis akkor eszik majd önállóan, ha akar :)
fel a fejjel Sorstársam! :)
az én gyerekemmel is voltak vannak étkezési problémák. Villával eszik kb 16hós kora ota ha akar.
Nagyon rosszul eszik van oylan h a főtt kaja egyáltalán nem kell ha kell akor is csak kevés. Csőrős pohárbol tud inni, meg a szopokás üvegből. A pohárral probálkozik. A kanalat pár napja használja arra amire valo - eszik vele :) nagy örömömre. Most 20 hós.
de megnyugodva olvasom h nem csak az én gyerekemmel vannak gondok az étkezés terén. én mindig azzal nyugtattam magam hb mire menni kell oviba megtanul enni inni rendesen. :)
csak kitarás , és mérhetetlen nagy türelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!