Létezik olyan emeletes ágy ami használható úgy is, hogy az alsó lakónak még rácsos ágy, majd abból később rendes ágy lesz és a teteje meg olyan mint bármely más emeletes ágyé?
Figyelt kérdés
Vagy ha ilyen nincs akkor olyan van aminél az alsó szintet lehet használni először még kuckókén (ide betennénk addig egy normál rácsoságyat, később pedig az alsó szinthez is tartozik egy rendes ágy?2011. febr. 5. 22:39
1/5 anonim válasza:
Olyan van, ami csak felül ágy, alul meg "üres tér", oda később rakhattok akár egy sima ágyat is. Próbálok keresni róla képet.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
kb 2 hete láttam a vaterán egy emeletes ágyat, ami két felnőtt máretű ágy volt, de az alsó és felső ágynál is magas rácsos volt, 3 vagy 4 léc volt. probálom megkeresni.
4/5 anonim válasza:
ha beszélsz asztalos ő megcsinálja neked, mondjuk alul felül lessésgátélóval amit később le is szerelhetsz ésugy rakja a leceket ahogy kéred. miis ilyenben gondolkozunk.
5/5 anonim válasza:
Hehe, nekem apukám csinálta nekünk :) A régi féle rácsos ágyból kivett a végén 2-3 lécet, amikor a húgom, 1,5 éves volt, és ráépített egy fenyő gyermekágyat nekem, csinált hozzá fa létrát is, és befestette az egészet pirosra. Én 2 évvel vagyok idősebb a húgomnál, így simán elbírt még. aztán mikor a húgom nagyobb lett kivette a rácsokat és 4 vastagabbal pótolta ki, így egészen 7-8 éves koromig elbírt:) Nagyon jól nézett ki és nagyon masszívra csinálta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!