21 hónapos a fiam fütyi kérdés?
Figyelt kérdés
Szóval egy ideje kennünk kell ftorocortal de csak egy apró pici részen van feljőve a bőr!Nálatok mi a helyzet?2011. febr. 2. 18:20
1/8 anonim 

válasza:

A fiam 18 hónapos, 4 hónapos kora óta húzogatjuk, már majdnem teljesen feljön a bőr.
2/8 anonim 

válasza:

A fiam 20 hónapos. 1 éves kora óta húzogatjuk neki,már majdnem teljesen hátramegy a bőr.
3/8 anonim 

válasza:

Mindig is hátramozditottam neki minden fürdéskor, teljesen hàtrahuzható.27 hós. Neki a körömvirág krém szuperul felpuhitotta.
4/8 anonim 

válasza:

16 hónapos a kisfiam, 1 hete kenjük ezzel a kenőccsel és már látható a javulás. Neki semennyire sem jött fel, még a végén a bőr össze is szűkült,ha fel akartuk húzni.Éppen hogy csak pisilni tudott, de még akkor is megdagadt neki a kukac a bőr alatt. Még 2-3 hétig kell kenegetni, és utána visszük vissza az urológushoz. Kezdek reménykedni h nem kell műteni.
5/8 anonim 

válasza:

Mi az Elocom kenőcsöt használtuk,doki írta ki.Minden nap reggel és este 1 gombostűfejnyit kellett csak rápöttyenteni.Teljesen szűk,szinte zárt volt a fiamnak,de ezzel a kenőccsel 3 hónap alatt teljesen elvált,teljesen felhúzható lett 18 hónapos korára.
Nekem olyan furcsa,hogy egy 2-2,5 éves gyereknek még nem jön fel rendesen.Nem értem miért mond mást minden gyerekorvos,mert hát ez rajtuk múlik nagyrészben,hogy mit mondanak az anyukának.
6/8 anonim 

válasza:

utolsó vagyok ismét
Természetesen húzogattam neki előtte és azóta is.De ez a krém nagyban rásegített az felváláshoz.Most lesz 24 hónapos,mindennapos fürdés része:)
7/8 A kérdező kommentje:
Én 1 éves kora óta huzogatom neki de csak eddig engedi lehet hogy annyira nem merem neki húzní hogy engedjen valamennyit a soki sosem nézte meg neki!CSak szóltam hogy valameddig lehet húzni és ott tapad a bőr szóval hogy a fityma részt nem tudjuk teljesen csak félig hátrahúzni !
2011. febr. 3. 11:42
8/8 anonim 

válasza:

nekem a doki amikor megkérdeztem ,hogy kell-e huzogatni a bőrt a kukiján azt mondta ,hogyha nincs egyéb dolgom akkora huogassam.hát nem huzogattam neki és nem is tapadt le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!