3 hónapos státusz kérdés? Mit kell tudnia?
Ha ez megnyugtat:
Egyik nap elkezdtem neki mutogatni a saját kezemmel, hogyan kell megfogni a csörgőt
Kb. 30-40 perc után, utánzott engem és megcsinálta. Egész jól ment, később pedig magától is próbálgatta..
Rázni nem rázta, de amikor örült, akkor "csapkodta" a kezét, benne a csörgővel, így hangot is adott ki. Ezen nagyon meglepődött és vagy 20 percig tanulmányozta, hogy hogyan csinálhatta ezt?!
Másnap gondoltam, megint odaadom neki a csörgőt, hátha ellesz vele újra...
Szerinted, tudta mit kell vele csinálni??? Hát nem ...
Nem is erőltetem, amikor már magától csinálja, akkor lesz siker, nem pedig úgy, ha utánoz.
Egyenlőre még a játszószőnyegen "ütögeti" a lelógó plüssöket.. neki az pont elég és szórakoztató.
11 hetes leányzó anyukája :))
Leírtak alapján korának megfelelő fejlettségű és ahogy az előttem szólók írták itt arról szól a kérdés hogy tud e fogni és mivel a rongyot megfogja és még gyűrögeti is, semmivel nincs le maradva kortársaitól. Csupán arról van szó hogy neki jobban tetszenek a puha dolgok mint például anya pólója mert a puha dolgok érintésével valószínűleg téged köt össze és ez megnyugtataja. Szumma szummárum nincs lemaradva.
Mikor erre a kérdésre kerül a sor a státusz lapon nyugodt szívvel mondhatod hogy :IGEN
Üdvözlettel: egy védőnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!