3 hónapos státusz kérdés? Mit kell tudnia?
Figyelt kérdés
Tudnia kell a kezébe adott csörgőt megtartani, de mit is jelent ez pontosan? Mert én a kezébe adom, de rá kell hajtanom az ujjai és úgy tartja pár mp-ig, De magától nem zárná rá a kezét. Viszont a textileket előszeretettel markolássza, kapaszkodik a ruhámba stb. Most akkor tudja vagy sem? És mi van akkor, ha nem tudja? Fejleszteni kéne? Hogyan? 1hetünk van addig.2011. okt. 1. 11:31
11/12 A kérdező kommentje:
Rugózik? Mit kell rugózás alatt érteni ebben a korban?
2011. okt. 5. 08:16
12/12 anonim válasza:
Szia moira!
Nekem is ugyan ez a helyzet:markolássza a pulcsim ha a kezembe van,textilpelusát gyűrögeti,nekem is a kezébe kell nyomnom a csörgőt akkor tartja pár másodpercig,tetszik neki a csörgő,de még nem nagyon játszik vele,szerintem nem kell többet tudnia.Nem kell fejleszteni,csak sokat foglalkozni ,játszani vele.Erőltetni nem erőltetek én se semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!