Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Őszintén. Volt már olyan,...

Őszintén. Volt már olyan, hogy az elveid szerint beleszóltál valaki életébe, netán kioktattad, és az elved szerinti magatartás később még nálad is csődöt mondott? Mit éreztél?

Figyelt kérdés

Akár itt ezen az oldalon egy válaszban, akár egy ismerősödnek tanácsként, olyat mondtál, ami helyes (illetve amit annak tartasz és amit te is követsz), és végül nálad se vált be?

Pl:

"bocsi, én a helyedben nem adnék a gyereknek édességet, főleg nem evések között, így nem csoda hogy nem eszik!"

vagy:

"ne engedd be aludni magatok közé, soha többet nem lesz egy nyugodt éjszakád!"

vagy ilyesmik, aminek lenne értelme, jótanácsnak hangzik, de végül kiderült számodra is, hogy nem LEHET mindig betartani, sőt...

És olyan volt, hogy éppen az akinek tanácsoltad, olvasta a fejedre, hogy "látod, nálad se válik be"

2011. jan. 30. 09:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Persze kisebb dolgokban már volt, például egyszer kipróbáltam magam mellett altatni a kisfiamat, mert nagyon sirt és egyedül voltam vele éjjel, de nem tetszett neki, tehát nem kellett lemondani az elvről. Illetve nem hosszútávra engedtem volna oda, mivel nagyon ritkán sir annyira, mint azon az éjjelen (beteg is lett, mint kiderült).

De az elveimet inkább az alakitja, hogy mit tapasztaltam, mi válik be, nem az, hogy elvből mit tartok helyesnek.

Meg soha ne mondd, hogy soha, az azért bátor lenne :)

2011. febr. 1. 20:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Első gyerek 10 évig mellettünk aludt egy másik ágyon.Elleneztem az együtt alvást mindig,főleg egy ágyban.Az kizárt volt,én nem tudtam gyerekkel együtt aludni.Találjátok ki a kicsi most hol és kivel alszik.Velem a franciaágyon.
2011. febr. 2. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!