2 éves gyereknél popsí probléma? /bővebben lent/
Figyelt kérdés
2 éves a fíam és csúnya píros a combjánál és a zacsíjánál.Párom szerínt bepált,de az ís lehet,hogy a vízelete kícsípte.Gabí krémet használtunk,de nem használ.Raktam rá kamíllás híntőport ís,de semmí.Kípróbáltam a mentolos rázókeveréket ís,de semmí nem használ.Nyáron volt ílyen probléma a meleg míatt.Akkor a sudocrémtől a bepanten,neugranormontól míndent kípróbáltunk,de semmí nem használt.Van valamí jó ötletetek?2011. jan. 29. 13:21
2/3 anonim válasza:
OTKI-s popsikenőcs jó gyulladáscsökkentő. Azt mondják, hogy amiket Te használsz, azok alatt nem szellőzik a bőr, ezért nekem ilyenre nem ajánlották.
Az OTKI-s kenőcsöt keverik, vagy kék tubusban árulják, olcsó, kb. 400 pénz, de receptre csak 200 pénz körül van. :)
Próbáld ki, marha jó!
3/3 anonim válasza:
Ja, és amíg gyulladt, kerüld a popsitörlőt, mert az abban lévő illatosító anyagok is irritálják. Egy ideig helyettesítsd langyos vízzel. Azzal mosd le!
Figyeld meg, szépen el fog múlni. Ne kísérletezz, mert nagyon szenvedhet szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!