Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyereknél popsí problém...

2 éves gyereknél popsí probléma? /bővebben lent/

Figyelt kérdés
2 éves a fíam és csúnya píros a combjánál és a zacsíjánál.Párom szerínt bepált,de az ís lehet,hogy a vízelete kícsípte.Gabí krémet használtunk,de nem használ.Raktam rá kamíllás híntőport ís,de semmí.Kípróbáltam a mentolos rázókeveréket ís,de semmí nem használ.Nyáron volt ílyen probléma a meleg míatt.Akkor a sudocrémtől a bepanten,neugranormontól míndent kípróbáltunk,de semmí nem használt.Van valamí jó ötletetek?
2011. jan. 29. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg a körömvirágkrém.
2011. jan. 29. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:

OTKI-s popsikenőcs jó gyulladáscsökkentő. Azt mondják, hogy amiket Te használsz, azok alatt nem szellőzik a bőr, ezért nekem ilyenre nem ajánlották.

Az OTKI-s kenőcsöt keverik, vagy kék tubusban árulják, olcsó, kb. 400 pénz, de receptre csak 200 pénz körül van. :)

Próbáld ki, marha jó!

2011. jan. 30. 07:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, és amíg gyulladt, kerüld a popsitörlőt, mert az abban lévő illatosító anyagok is irritálják. Egy ideig helyettesítsd langyos vízzel. Azzal mosd le!

Figyeld meg, szépen el fog múlni. Ne kísérletezz, mert nagyon szenvedhet szegényke.

2011. jan. 30. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!