Mi a véleményed egy olyan anyáról, akinek bölcsődébe jár a nagyobbik gyermeke, míg a kicsivel otthon van?
Én beadtam bölcsibe már pár hónappal a 2. születése előtt, alig múlt 1 éves. 8-kor vittem és délben hoztam haza. Az a helyzet, hogy imádott gyerekek közt lenni és ősztől ezt már nehéz volt megoldani a játszótéren. Egy pillanatig sem érezte, hogy lepasszolnám, imádott gyerekek közt lenni! Úgy igyekezett a vetkőzésénél és vissza se nézett az ajtóból! Ha meg nem volt kedve menni, nem vittem.
Aztán a 3. gyerekem nagyon anyás volt, és mivel akkor már főanyaként otthon maradtam, ő óvodába sem járt, csak néha-néha, amikor kedve volt. Sőt! Az iskola első 4 osztályát magántanulóként végezte úgy, hogy én tanítottam otthon! (Pedagógus vagyok.)
Szóval szerintem az a legjobb, ha figyelünk a gyerek igényeire, temperamentumára, ha megtehetjük. Ha bölcsibe jár a gyerek, az nem feltétlen lepasszolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!