Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire viszed betegen...

Mennyire viszed betegen bölcsödébe a gyermeked?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtük a bölcsit. Láttam már az elején hogy színes orváladékkal simán viszik a gyereket bölcsibe. Az egyik gyerek meg alvás közben ( kint vártam az én gyerekemet még akkor alvás után hazavittem ) nagyon köhögött. Persze pár napra az én gyerekemnek is jó kis köhögése lett. Most ha az én gyerekemet nem viszem - igaz láza nincs csak köhög - akkor más úgyis viszi a jobban köhögő gyerekét, nem ? Én hiába maradok otthon vele ha utána a következő gyerektől meg elkapja ...
2011. jan. 28. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ezért van az, hogy a közösségben lévő gyerekek folyamatosan betegek. Az én fiam is a bölcsiben egyfolytában orrfolyós volt. Mondjuk ott szívták az orrukat, ha a szülő vitt be orrszívót, és ez sokat segít abban, hogy ne legyen köhögés belőle. Ha nem vittem volna orrfolyósan, akkor a munkahelyemről is kirúgtak volna, mert 1 hét bölcsi, 1 hét munka lett volna. Nekünk szerencsénk volt a bölcsivel, mert tényleg rendszeresen kiszívták a gyerek orrát, és a homeós bogyókat is adták nekik - már aki vitt - így nagy baj csak ritkán volt. Ezeken a közösségi betegségeken sajnos minden gyereknek át kell esnie. Most már az oviban nincsenek ilyen problémáink. Megerősödött annyira az immunrendszere, hogy nem minden tüsszögést kap el, és az orrfolyás is abbamaradt.
2011. jan. 28. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
2 hét múlva kezdünk. Azt mondta a gondozónénink, meg a doktornénink is. Ha nincs láza, nem köhög hurutosan csúnyán, illetve csak vizes orrfolyása van, nyugodtan vigyem. Ilyen tünetekkel ő sem írja ki. De ha már színes az orrváladék, és csúnyán köhög akkor doki. Barátnőm kisfiam ahogy bekerült a bölcsibe ősszel, tavaszig egyfolytában folyt az orra.
2011. jan. 28. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem viszem a fiamat,ha el kezd folyni az orra,vagy picit köhög,itthon maradunk !Ő az egyik pillanatban még jól van, a másikban pedig már sípolva veszi a levegőt,ömlik az orra,nagyon magas láza lesz,és a szövődményektől is nagyon féltem.

Lázgörcse is volt már,így sokkal hamarabb kell figyelnem a jelekre.

Hétfőn hazaküldték 37,4-es "lázzal",szerdára tüszős mandula gyulladása lett:(.

2011. jan. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!