Mennyire viszed betegen bölcsödébe a gyermeked?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtük a bölcsit. Láttam már az elején hogy színes orváladékkal simán viszik a gyereket bölcsibe. Az egyik gyerek meg alvás közben ( kint vártam az én gyerekemet még akkor alvás után hazavittem ) nagyon köhögött. Persze pár napra az én gyerekemnek is jó kis köhögése lett. Most ha az én gyerekemet nem viszem - igaz láza nincs csak köhög - akkor más úgyis viszi a jobban köhögő gyerekét, nem ? Én hiába maradok otthon vele ha utána a következő gyerektől meg elkapja ...2011. jan. 28. 09:11
1/3 anonim 

válasza:

Sajnos ezért van az, hogy a közösségben lévő gyerekek folyamatosan betegek. Az én fiam is a bölcsiben egyfolytában orrfolyós volt. Mondjuk ott szívták az orrukat, ha a szülő vitt be orrszívót, és ez sokat segít abban, hogy ne legyen köhögés belőle. Ha nem vittem volna orrfolyósan, akkor a munkahelyemről is kirúgtak volna, mert 1 hét bölcsi, 1 hét munka lett volna. Nekünk szerencsénk volt a bölcsivel, mert tényleg rendszeresen kiszívták a gyerek orrát, és a homeós bogyókat is adták nekik - már aki vitt - így nagy baj csak ritkán volt. Ezeken a közösségi betegségeken sajnos minden gyereknek át kell esnie. Most már az oviban nincsenek ilyen problémáink. Megerősödött annyira az immunrendszere, hogy nem minden tüsszögést kap el, és az orrfolyás is abbamaradt.
2/3 anonim 

válasza:

2 hét múlva kezdünk. Azt mondta a gondozónénink, meg a doktornénink is. Ha nincs láza, nem köhög hurutosan csúnyán, illetve csak vizes orrfolyása van, nyugodtan vigyem. Ilyen tünetekkel ő sem írja ki. De ha már színes az orrváladék, és csúnyán köhög akkor doki. Barátnőm kisfiam ahogy bekerült a bölcsibe ősszel, tavaszig egyfolytában folyt az orra.
3/3 anonim 

válasza:

Szia!
Én nem viszem a fiamat,ha el kezd folyni az orra,vagy picit köhög,itthon maradunk !Ő az egyik pillanatban még jól van, a másikban pedig már sípolva veszi a levegőt,ömlik az orra,nagyon magas láza lesz,és a szövődményektől is nagyon féltem.
Lázgörcse is volt már,így sokkal hamarabb kell figyelnem a jelekre.
Hétfőn hazaküldték 37,4-es "lázzal",szerdára tüszős mandula gyulladása lett:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!