Megmutatnád (linkkel), milyen bilit/wc-szűkítőt használtok?
De főleg wc-szűkítőt...
De érdekel a nem hagyományos bili is, akiknél olyan van.
Köszönöm szépen!
A fiaim ezt használják. Árban nagyon olcsó, főleg azt tekintve, hogy a széle gumis, így nem csúszik el. Nemrégen volt a Lidl-ben akciósan kapható, még most is lehet néhol venni!
De kár, h nem figyeltem a hirdetésében! Holnap megnézem a Lidl-ben, hátha van. Éppen a gumis széle miatt.
Köszi, h te is válaszoltál.
Második vagyok!
Amikor aktuális lett a vécé szűkítő kérdése, akkor épp akciós volt a Lidl-ben. A kicsi pl rá sem ül a bilire, hanem csak erre. Nagyon jól passzol a vécére, nem csúszik, mert gumis a széle!
Ennyiért sehol sem találtam jobbat! Csak ajánlani tudom!
Ha nem találnál, akkor 1-2 hónapon belül ismét lesz akcióban, viszonylag sűrűn lehet kapni a Lidl-ben!
Köszönöm. Amikor én vettem a miénket, fogalmam sem volt róla, milyen a jó. Egy bababoltban vettem, háromszor annyiért, mint amennyiért itt láttam meg az előbb:
Amit te linkeltél, másképp kell használni.
A wc ülőke alá, a fajanszra kell tenni, és ráhajtani a wc ülőkét, így stabilan tart.
Nekünk is ilyen volt, de nálunk más volt a probléma, nem fért át az ülőkén:)
Vettem 100 Ft-osba olyat, aminek körben 2 cm hosszú gyűrűje van, az lóg a wc.be, és így stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!