Fejtetű ellen mit használtatok ami 100%-os?
Szia!
szar ügy(bocs)
Semmilyen permetet nem igazán ajánlok, mert 100%-osan nem fedi be a hajat, akárhgy kened is, és igy a ki dögöknek van esély a túlélésre...
A legjobb a Parasidose sampon
Egész fejet beboritja a hab, nincs hová menekülni előle.
Heti kétszer kell mosni vele, és a serkéket kis csipesszel húzogasd ki, vagy ha nem sokat találsz hajtőbe le is nyisszanthatod azt a hajszálat,amin van
Utána, mig van tetű gyanús, a paranit megelőző spray-al fújd a hajukat
Drága mind a kettő, 3000 Ft körül vannak, de 100%-osan hatékonyak
Szia!
Mi is ezt használtuk(PARANIT) nekünk nagyon bevált.Én csak ajánlani tudom!Megelőzés ként pedig PEDEX-t vettem,ami 1 literes kiszerelésben is kapható!Ezzel akkor kenem át,ha valaki esetleg tetves a csoportban,de a lányom hajában még semmi jele.Hála istennek mostanában nem volt szükség egyikre sem!KOPP-KOPP :)
Szia,
nekünk is nemrég volt rá szükség. Több mindent ajánlottak az oviban is meg a gyógyszertárban is. Mi végül a Picksan sampont vettük meg és használtuk, a gyógyszertárosnő kifejezetten ajánlotta mert természetes hatóanyagú. Könnyen fésülhető utána a haj. Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!