Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak nekem esik rosszul, ha...

Csak nekem esik rosszul, ha szenvedni látom a gyerekemet?

Figyelt kérdés

Az a történet, hogy a három éves lányom és az egy éves fiam is nagyon beteg, orvosnál voltunk velük (arcüreggyulladás, hörghurut -köszönhetően a drága anyósomnak, aki kabátban kivitte a srácokat az udvarra - Svájcban), gyógyszert is kaptak.

Erre, ma főzök nekik hagymateát, mert egyszerűen rettenetesen éreztem magam, hogy megfulladnak a köhögésben, és anyósom közli, hogy túlspilázom, a gyógyszer majd hat, ne praktikázzak...

Én reagálom túl ezt az egész betegséget, velem van a baj, hogy nem bírom látni szenvedni a gyerekeimet?

2011. jan. 22. 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Először is ,szerintem sok millió anyának fáj,ha szenvedni látja a gyerekét...másodszor az én fiam is "csak" kabátban,sapkában,kesztyűben van kint(meg persze harisnya+bélelt nadrág(nem overálnaci)...harmadszor,ha már a doki ír neki/nekik gyógyszert,én már nem főznék(főztem)hagymateát.És lehet,hogy én is naiv vagyok(mint 2 gyerekes+állapotos anyuka),de én ilyenkor már nem "praktikázom".Pedig hidd el,nem tudom látni,hogy szenvednek a gyerekeim...
2011. jan. 24. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondott ilyen hülyeségeket az anyósom,én marha meg néha még el is gondolkodtam rajta! A másodikkal már nem fogok és ma már tudom,hogy az a legjobb ami ösztönösen jön. Vagy anyósod úgy gondolja,hogy most kell megedzeni a gyerekeket kényeztetés ellen amikor a legbetegebbek???
2011. jan. 24. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Kis vigasz. Az én lányomat is anyós betegítette meg,amikor nálunk felújítás volt és a lányom nagyon náthás. Egész napokat ott vele volt a lányom úgy,hogy egyszer nem porszívózta ki az orrát,mert attól vérzik,és órákig motoroztatta a friss levegőn. Végül a kórházban kötöttünk ki arcüreggyulladással,ahol szigorúan meghagyták,hogy jó egy hétig ne vigyem ki a hideg levegőre,mert nem tesz jót az arcüregének! Erről ennyit!
2011. jan. 24. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem minden anyának rosszul esik szenvedni látni a gyerekét, ezzel nem vagy egyedül...

És szerintem mindenki túlparázza, legalábbis jobban, mint egy "idegen". Ettől függetlenül nekem olyan érzésem van, hogy Te alapból ki vagy bukva anyósodra, ez "csak" úgymond egy plusz dolog volt. :)

2011. jan. 25. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem akarom anyósodat védeni, de már átesnek a válaszolók a ló túloldalára.

Igazad van senki nem szereti a gyereket betegnek látni, de az anyósnak unokái, nem szándékosan tette.

Inkább anyósod elleni ellenszenvedet érzem az írásodba.És bármit is csinál nem lenne jó!Ő is felnevelte a fiát.

Amúgy az én lányom is kabátban járkál kint hidegben.Nem beteg.De ha az is lenne akkor magamat hibáztassam?Akkor ki sem engedem az udvarra.Nem támadásnak írtam, de már a válaszok túlzások.Akinek nem inge ne vegye magára.

2011. jan. 25. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél meg mindent, amit jónak tartasz.Így lesz tiszta a lelkiismereted. Ne hallgass senkire, az ösztönödre hallgass, senki nem ismeri jobban a gyerekeidet mint Te. Én se hallgattam senkire. Még szerencse, ez sokszor kiderült, s bebizonyosodeott. Mellesleg gyógyszer mellett, minden egyéb természetes szert is bevetettem, mert a gyógyszer is tévedhet. 3X volt két hónap alatt hörghuruta a gyerekemnek, harmadjára sírva fakadtam.Mindig antibiotikumot kapott.Nagyon vérszegény lett. Negyedjére is elkezdett köhögni, s elkezdtem fokhagymás mézzel etetni. Nem ment a tüdejére, egy hónapig gyógyult, de azóta nem esett vissza.Ezt az ösztönöm diktálta, kockáztattam, s bevált.Esküszöm az alternetív, természetes gyógymódokra.Mindent tegyél úgy ahogy jónak látod, mert Tied a felelősség.A Te gyerekeid.
2011. jan. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!