Mennyi játéka legyen egy gyereknek?
Figyelt kérdés
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy olcsón hozzá jutok játékokhoz.Két gyerekem polcai tele vannak.Mikor én kicsi voltam jóval kevesebb volt nekem.Szeretném tudni,hogy szerintetek mi a normális.2011. jan. 20. 13:41
11/11 anonim 

válasza:

Az én lányom még meg sem született, de felvásároltam a fél boltot.
Azt hiszem a játékok zöme saját magamnak is tetszett, és szívesen nézegettem, babráltam otthon.
Nem szeretem, és nem is hiszek az olyan sztereotípiákban, hogy egy gyerek nem fog örülni a karácsonynak, húsvétnak, ha nem kap annyi és megszokott árkategóriájú játékot, ajándékot mint addig.
Ha meg lábasokkal játszik, akkor is életem egyik legszebb időszaka volt, rongybabákat válogatni a M&P-nál....
Én elajándékozni semmit sem fogok, kapni sem kaptam, mert nem volt kitől.
Azért mert valaki megengedheti nem kell, hogy bűntudata legyen. A gyerekkor az gyerekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!