Katicás homokozó-tetővel, véleményt várnék róla?
Én ezt találtam de 10000 ft-ot nem adnék érte kiszivja a nap és tönkre megy 3 év alatt rettenet csúnya lesz ennyi pénzből megveszitek a faanyagot sima deszkát és a férjed/párod összecsavarozza kb 1 óra alatt.Méretre is vágják bármelyik fűrészárú boltban sőt sporoltok is.
nekünk nagyon bevált, eleinte a szobában használtuk mindenfélére, nyáron kinn vizet tettünk bele, tavasszal pedig homokot fogunk.
Két gyerek is játszhat benne.
üdv!
Nekünk is van, de bánom hogy vettük!!!
Kicsi, alig fér bele homok, ha véletlen elfelejtem letakarni, és esik az eső, megáll benne a víz, és akkor homok ki, új bele, mert hetek mire kiszárad!
És nem beszélve arról hogy a 4 éves lányom+ a játékai már szűkösen voltak csak benne!
Jobban jársz ha ennyiért elmész egy asztalosműhelybe és csináltatsz4Nekünk 5000be volt a fa tetővel, pácolással együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!