Mennyi idős volt gyermeked, amikor rácsos ágyról rendes ágyra váltottatok? Hogyan?
Az érdekelne,hogy ez hogyan történik?
Egyszerűen csak megveszem az új ágyat,és beteszem?
Nyilván,majd fogom látni,hogy mivel könnyíthetem meg a dolgát. Nem szeretném elkapkodni,de azt sem szeretném,ha későn jutnánk el erre a pontra...

Az én lányom 21 hónapos.
Azért kezdtem el gondolkodni a témán,mert tesót tervezünk,aki mostmár bármikor sikerülhet.
Egyrészt,terhesen nem lenne jó a "tizenkilós" lányomat átemelgetni a rácsokon.
Másrészt pedig a rácsos ágy lenne majd a babáé,és nem szeretném,ha akkor kapna új ágyat amikor jön már a tesó,mert félek,hogy úgy érezné a kistestvér "elvette" az ágyát.

Lányomnak 4 hós korában rendeztük be a szobáját, akkor már bent volt a nagyágy is, mert garnitúrában vettük. Azon szopizott éjjel. 15 hós volt, mikor már nem nagyon aludt a kiságyban, gondoltam átteszem, hátha jó lesz. És jó volt. Azóta ott alszik. (rendes 90*120-as felnőtt ágy) . Apám egy régi kiságy rácsából csinált rá leesésgátlót, és szuper.
Kislányom nem tudom mikor fogom átteni, majd ha lesz pénzünk másik ágyra... Most még csak 10 hós.

2éves voalt, egyik este még a rácsosban aludt, másnap szétszedtük, átvittük a babaszobába a tesó érekezése miatt, és összeraktuk az új ágyat, este ottaludt.... én mellette a földön, tiszta ideg voltam, hogy leesik, vagy megilyed ha felébred, 7hós terhesen... (apa mondta, hogy tiszta ... vagyok, meg hogy menjek aludni az ágyba, nem látom, hogy alszik a gyerek-de nagyon féltettem. :-))
:-) Ő meg aludt mint a bunda. Azóta is, észre sem vette, hogy kicseréltük az ágyat szerintem. :-)
Bár hozzáteszem, ő mindig is nagyon jó alvó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!