Másfél-két év körüli gyereked milyen itatópohárból iszik?
Az én kislányom 20 hónapos. Már hónapok óta az van, hogy az étkezéseknél, az asztalnál rendes műanyag pohárból iszik. A kis polcára viszont ki van téve az itatópohara, ami Canpol Lovi 360, ilyen:
Most vettem észre, hogy az itatópohara szilikon-gumija bepenészedett egy helyen, pedig naponta mosom. :( Kifőztem, de így eldeformálódott, a penészfolt pedig megmaradt. Gyakorlatilag használhatatlan, pedig drágán vettem fél éve, cserealkatrészt nem lehet kapni hozzá. :(
A kérdés az, hogy mit használjak helyette? Valami olyan pohár kellene, amiből nem önti magára a vizet, könnyen szívható, és ha megyünk valahová, fel tudom pakolni, nem ömlik ki.
Ajánlanátok ilyent? Köszi.
Dm-ben vettem elmenősnek sajátmárkás itatópoharat(csöpögésmentes,1000 ft körül volt).Vagy kubu-s palack,csőrös ásványvizes flakon.
Itthon pohárból iszik.
20 hónapos kislányom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!