Mennyire kell/lehet engedni a visítós hisztinek?
Panelben lakunk, ezért én sajnos nem engedhetem meg a szomszédok miatt, hogy addig visítson, ameddig akar...különben azonnal kopognak, meg morognak. Egyszer-egyszer ha nagyon belelovallja magát kap a fenekére vagy a kádba viszem zuhanyozni. Nem így képzeltem, én is szívesebben hagynám, hogy maga jöjjön rá, hogy nem érdemes hisztizni, de sajna ez van.
Amúgy az oviban az óvónéni az első nap azzal kezdte, hogy aki nála visít, az mehet zuhanyozni. Egy-két demonstráció után rend lett (szerencsére az én fiam nem kapott).
hát igyekszem elkerülni a hisztit, ha épp én babakocsival mennék, de tkp mehetünk motorral is, és ő azzal szeretne, akkor egye fene. de pl. természetesen fel kell öltözni, mielőtt elindulunk, ez nem döntés kérdése. dönthet abban hogy két egyenértékű meleg kabát közül melyiket kéri, de abban nem dönthet hogy vesz e meleg nadrágot vagy se odakintre. ez világos. nálunk is volt ilyen nem megyek öltözni elszaadok visítok korszak. először próbáltam szép szóval, volt hogy bejött, aztán már sosem jött be. kb. 2x kértem, hogy jjjön, mondtam neki hogy most szólok utoljára. nem jött. akkor felkaptam elkezdett rúgni visítani kapálózni....én meg elkezdtem belerakni a gatyába...nem volt egyszerű.....:))) de sikerült, és kb. a 3/4 énél rájött hogy hiába a cirkusz és egyből abbahagyta. aztán megbeszéltük hogy ez miért volt butaság és miért kell odakintre a mlege ruha. párszor volt ilyen, de aztán lecsengett. azóta ha rájön adili, csak egkérdem, hogy szeretnél megfézni, köhögni tüsszögni? szerencsére már van neki olyan, hogy jól felfogott érdeke, ilyenkor mindig rávágja, hogy nem! és hagyja hogy felöltöztessem. sztem csak határozottsággal lehet ezekről lenevelni őket. persze emelett sok szeretettel is. én nem szoktam vele sose kiabálni, amikor a legjobban hisztizik akkor vagyok a legnyugodtabb 8persze látszatra, belül én hangosbban ordítok mint ő). :)))
2 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!