Mióta lányomnak elvitte a Jézuska a cumiját, tépkedi, rágja, csipkedi a száját! Mit tehetek?
Fokozatosan hagytátok el a cumit, vagy egyik napról a másikra vitte el a Jézuska?
Ha nem volt fokozatos a dolog, akkor lehet, hogy meg kellene próbálni azt, hogy újra cumizik, és szép lassan csökkenteni a "dózist".
Nem szeretném neki visszaadni.
Mikor megszületett az öccse utána napközben is cumizhatott. Ezt lecsökkentettük az alváshoz. Innentől kezdve már csak az éjszakai cumizásról kellett leszoktatni, mert mióta ovis, nem alszik délután.
Nem értem a magyarázatot, hogy miért nézem hülyének a gyereket?
Megértelek, és megpróbálok segíteni! Nekem a fiam 25 hónapos volt, mikor elhagytuk/elvettük tőle a cumit. Akkor már csak az elalváshoz kellett, napközben egyáltalán nem szopta. Egyik este, viszont már az elalváshoz sem kérte, és én ezen felbuzdulva eldugtam, és többet nem adtam neki oda, még akkor sem, mikor kérte. Azt mondtam, hogy sajnos nincs már meg, és a boltban sem lehet kapni. A fiam elkezdte rágni a kezét. Éjjel nappal a szájában volt a keze, és rágta. Már ott tartottam, hogy visszaadom neki a cumit. De úgy 3 hónap elteltével javult a helyzet, s fél év után teljesen megszünt. Tudom, ez így kegyetlenül hangzik, de sajnos ebben szerintem nincs kíméletes megoldás. Ez alatt az időszak alatt nem aludt se rosszabbul, se a hangulata nem volt rossz, csak a kezét rágta egyfolytában.
Kitartás, hosszú idő, de szerintem megéri!
Most komolyan... Szerintetek ezzel segítetek, hogy ledegradáltok???
Nem azért akartam, hogy elhagyjuk a cumit, mert ciki, egyáltalán nem érdekel más véleménye. Azért akartam, mert már így is szétállnak a fogai.
Nem 3 hete nézem, hogy szenved, mert nem azonnal kezdte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!