Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 21 hós gyermeketek mennyire...

21 hós gyermeketek mennyire "önálló"?

Figyelt kérdés
Főleg lányos szülők válaszát várom, nekem lányom van!
2011. jan. 14. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is kislányom van, 21 és fél hónapos. Nem tudom mit értesz önállóság alatt, az enyém nem eszik önállóan, csak próbálkozik, szereti a ruháit levenni önállóan :) és a szandiját is, de önállóan magára tudja aggatni a tangáimat és apa boxereit :)) Mikre gondoltál?
2011. jan. 14. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
21 hós kislányom van. Mi szerintem nagyon le vagyunk maradva, egyáltalán nem önálló. Nem eszik egyedül, bár néha próbálkozik a kanállal, de pár kanál után megunja. Inni sem iszik pohárból csak kulacsból. A szobatisztaságot nem próbáljuk, majd ha jobb idő lesz. Még nem mond egy szót sem. Öltözni nem tud egyedül, de segít a vetkőzésnél és az öltözésnél is és néha próbálkozik a zoknival és a cipővel egyedül, de nem sikerül neki. Ha leírod, hogy pontosan mire vagy kíváncsi akkor válaszolok arra is.
2011. jan. 16. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!