Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki csak egy bárányhimlő elleni oltást adat be a gyermekének?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek,tanácstalan vagyok.Van aki azt mondja,jobb,ha egy oltással elkapja a gyerek a bárányhimlőt,mert gyorsabb és gyengébb lefolyású lesz,de legalább túl lesz rajta.Viszont ha beadatom neki mind a kettőt,és esetleg mégis fennáll a veszélye,hogy felnőtt korban elkaphatja(végülis még nincs nagy múltja ennek az oltásnak,és úgy tudom 10 évente oltatni kell)Felnőtt korban már tök veszélyes.Szerintetek?Lehet azért vagyok ennyire fennakadva ezen,mert én sem voltam kiskoromban,és rettegek tőle,most én is be akarom saját magamnak adatni,mielőtt 2.gyerkőcöt terveznénk,nehogy aztán pont terhesség alatt ...
2011. jan. 14. 00:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!