Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy bajt csináltam, ha a...

Nagy bajt csináltam, ha a 15hós fiamnak nem forraltam fel egyszer a tejét, amiből kakaót szoktam csinálni?

Figyelt kérdés
Annyira kellett siessek és csak átmelegítettem a mikroba,egyáltalán nem lett felforralva...
2009. jan. 31. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Gondolom boltban vett tejről van szó, nem hiszem, hogy bármi gond lenne belőle. Tudom más világ volt még, de én gyerekként "igazi" bocitejet ittam forralatlanul, soha nem volt semmi bajom.
2009. jan. 31. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

jajaj! :)))) Gondolod önálló kalandozásai közepette nem találkozott már a "legvérmesebb" bacikkal is? :)))

Semmi baj, én talán soha nem is forraltam fel...2éves a gyönyörűségem :)))

2009. jan. 31. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
A bolti tejet pasztörizáltak, ezért nem gondolnám, hogy bármi baja is lehetne tőle. Egy 15 hónapos baba már annyi mindennel találkozott, hogy az immunrendszere megbírózik az esetleg eltévedt bacival. Amikor az udvaron vagy a játszótéren játszik, többel is találkozhat, mint egy bögre kakaóban. Az enyém pl. a virágföldet ette előszeretettel.. Egészséges, nagy kamasz lett belőle :) Lehet, hogy pont attól?:)))
2009. febr. 1. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
15 hónapos, vagyis, közel másfél éves a gyereked. Nem lesz semmi baja....
2009. febr. 4. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!