Más 2 éves is üti magát néha?
Figyelt kérdés
Ha rászólok, vagy valamit szeretne csinálni de nem szabad, elkezdi ütni a fejét, de úgy hogy csak úgy csattog rajta a keze. Közben meg mondja hogy nem ütjük az okost... Van amikor hiába szólok rá hogy nem szabad, üti magát tovább. Más gyerek is csinál ilyent? Mi erre a megoldás hogy leszokjon róla?2011. jan. 13. 20:06
1/5 anonim 

válasza:

Valószínűleg látta/hallotta valahol. Majd kinövi.
2/5 anonim 

válasza:

Szia!
Az én kisfiam még csak 1 éves és ő is üti a fejét. Nem jöttem még rá, hogy miért csinálja, és engem is nagyon érdekelne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy leszokjon róla...
3/5 anonim 

válasza:

Régóta odacsap magára, ő a hasa körül csapkod, ha mondjuk legszivesebben rámcsapna egyet, inkàbb magàt üti:( mostmár ritkàbb. 2,5 éves. Akkor csinálja, ha marha ideges.
4/5 anonim 

válasza:

Nekem is csapkod néha a fiam,sőt a nagyon hisztis időszakokban még a földbe is verte a fejét.Azt mondta a doki is és a védőnő is,hogy ne figyeljek rá,majd abbahagyja,és lám....tényleg!Nagyon ritka,hogy csinálja.Kb 1-2 hétig tartott az egész.
5/5 anonim 

válasza:

A hascsapkodós anyuja vagyok: tényleg múlik a hóbort, de azért jelen van. Nem szólok ezért rá. Igy vezeti le a hirtelen fusztrációt:) kis pszihók:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!