Az oviban az egyik kisgyereknek az apja szinte minden nap flegmán, káromkodva beszél még a gyerekek előtt is. Az óvónéni annyit mondott egy anyukának, hogy mi is szóljunk rá. De ez sem használ, mert még neki áll feljebb. Átlagon aluli, buta, igénytelen ember. Ezzel szemben a gyermeke normális szerencsére, ami szerintem az ovinak tudható be.
Sajnálom is a kicsit, mert milyen ember lesz belőle, ha ezt látja? Képzelem hogyan beszélhet otthon, ha az oviban így beszél. Az ovi vezetőjéhez szeretnénk fordulni ezzel kapcsolatban.
Valakinek ilyen ügyben esetleg van tapasztalata?
2011. jan. 11. 09:09
1/4 Nigra válasza:
Az én kislányom ugyan még csak egy éves, így bocsi ha butaságot mondok. :) De úgy tudom, hogy ha a szülő viselkedése nem megfelelő akkor az ovi vezetője igen is dönthet úgy, hogy ne apuka vigye be a gyereket...de persze sok helyen nem szólnak sztem a fejpénz miatt. Beszélj a vezetővel, ő biztosat fog tudni mondani, és írj majd mindenképp, hogy mi történt.
2011. jan. 11. 09:17
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem sokat tudnak vele tenni azon kívül, hogy rászólnak. Mivel a gyerek értelemszerűen a szülővel érkezik, és vele is távozik, így valakinek ott kell lennie. Ha más családtag nem ér rá, csak az apa, akkor nincs más megoldás. Ő sajnos már nem gyerek, az óvónőnek nincs arra hatásköre, hogy a szülő nevelje meg, sajnos amíg gyerek volt, valószínűleg őt nem nevelték meg. Annyit lehet tenni, hogy megpróbálod elkerülni, hogy lehetőleg ne egy időben érkezz meg vele. Így talán nem hallja annyit a te gyereked annak az apának a csúnya beszédét. Csak az a sajnálatos, hogy már megint a normális emberek kénytelenek alkalmazkodni ahhoz, aki deviánsan viselkedik.
2011. jan. 11. 09:41
3/4 Nigra válasza:
Hát igen ez engem nagyon fel tud dühíteni, hogy az aki csak szeretné normális embernek nevelni a gyerekét, az kénytelen nézni az órát, hogy na a gyökér-apuka ekkor érkezik, így induljunk....lenne pár "kedves" szavam az ilyenekhez....:@
2011. jan. 11. 09:46
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképp beszélünk erről a az ovi vezetőjével. De én is attól tartok, hogy sok mindent nem tud majd tenni. Van, hogy az óvó nénit is leteremti az a jó ember, ott mindenki előtt.(egyébként az óvó néni és a dadus néni is egy tündér nálunk, a három év alatt soha semmi problémánk nem volt vele)
És igen, bosszantó, hogy nekünk ezt kell tűrnünk, akik "normálisak". S itt a harmadik év közepén betelt a pohár.
Igyekszem elkerülni, mint mások is, de eléggé kiszámíthatatlan. Köszönöm, hogy hozzászóltatok, ment a zöld kéz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!