Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak ha a két éves...

Mit csináljak ha a két éves lányom nem akar aludni délután? Egy-két hete egyszerűen nem lehet lerakni, kijön, visszateszem sír?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Feküdj mellé, és várd meg amíg elalszik.
2011. jan. 10. 14:43
 2/7 anonim válasza:
Ne fektesd le. Majd alszik ha álmos, nem kell ráerőltetni.
2011. jan. 10. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy meg kell várni, hogy álmos is legyen. Pld. én is kipróbáltam a 2 éves lányomnál, hogy nem volt álmos, ok, akkor ne aludjunk. De délután 4-korül elaludt, aludt 6-ig, és utána éjfélig nem tudtuk ágyba dugni. Szóval valami egészséges határt kell szabni a délutáni alvásnak is. (első válaszoló)
2011. jan. 10. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:

én idegeltem magam ezen, most már új szabály negyed óra maximum és aztán nincs alvás.

persze bele lehet futni abba, hogy délután elalszik, de én azt már nem szoktam megengedni. Inkább hatkor fürdés, vacsora és már hipp hopp hét óra és akkor aludhat éjszakára.

Vagy keltem 5-kor, ha 4-kor elalszik, és akkor este kicsit később de mennek aludni.

2011. jan. 10. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Hánykor próbálkozol? Ha mondjuk egykor, akkor most próbáld kettő körül,addig játszatok. Szerintem kell még egy kétévesnek a délutáni alvás, mert akkor ha nem alszik,kezelhetetlen.
2011. jan. 10. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
fél egytől fél háromig:-) változó mikor kezdjük, de volt már hogy fél 3kor aludt el és fél 5kor kelt alig bírtam este lerakni, 8kor aludni szokott
2011. jan. 10. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy ilyen időszak (1 hónap) . Én nem görcsöltem rajta, nem aludt és kész. Most megint alszik.
2011. jan. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!