Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két és fél éves kisfiam ma...

Két és fél éves kisfiam ma ebéd közben hányt egyszer. Jó kedvű, mozgékony. Nem tudom miért hányt. Előfordult másnál is ilyen? Elvigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak akkor vinném, ha van más tünete is, vagy a hányás megismétlődik. Más tünet alatt értem, láz, hasmenés, véres széklet, hőemelkedés, stb. De ha "csak" egyszeri hányás, és utána jól van, jókedvű, (és iszik!), akkor nem vinném el. Jobbulást.
2011. jan. 10. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz és még annyit,hogy nálunk is volt ilyen,de vszínűleg csak túl gyorsan evett mert nagyon éhes volt és nem rágta meg rendesen az ételt.Így hirtelen nagyon megterhelte a gyomrát.Egy alkalom miatt én még nem vinném,ill. ha nincs más tünete.
2011. jan. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!