Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit szánnál maximálisan...

Mennyit szánnál maximálisan havonta bölcsire, ha nincs más megoldás? (ft-ban) Ez a család bevételének kb. hány %-a?

Figyelt kérdés
Gondolkodom egy családi napközi létrehozásán a községünkben, de magánszemélyként sztem nincs rá állami támogatás, az önkormányzatra nem számíthatok. Igény lenne rá reális összegért, de mennyi a reális szerintetek?
2011. jan. 8. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

max. 40000 ft, de 25000-30000 ft reálisabb.

Merre nyitnád???

2011. jan. 8. 22:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Havi 20.000 ftért már elgondolkodnék, de 30.000 ftnál többet bizti nem adnék érte.(nálunk nagyvárosban az alapellátás 30.000, plusz a kaja 600/nap, így kb 52,000-ftra jön ki. Ennyim sosem lesz...)

A sima bölcsi-ovi is 8-10,000 ft...

Le a kalappal, ha ilyenbe belevágsz, nem kis meló, nem kevés engedély...

2011. jan. 8. 22:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Gyöngyös környéke
2011. jan. 8. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Egy konkrét példa:

[link]

Nincs túl nagy tolongás...

2011. jan. 8. 22:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Na azért ez sztem elég gáz. Én normális ésszel rendelkezem, és nem kicseszni akarok szülőkkel, hanem segíteni. :DD
2011. jan. 8. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:

Viszonyítás képpen leírom: Dunakeszin 65 E/ hó a magánbölcsi. Szerintem nagyon sok. Benne van a pelus, a bérescsepp, a kaja, 4-5 gyerek/ dadus, zsír új játékok,kirándulások ide oda, azthiszem az angol is benne van meg az uszi,de nem biztos. Annyi a jelentkező hogy ha nyáron nem járatod 2 hónappal korábban ki kell jelenteni, különben fizetni kell. Ha beteg és nem megy akkor is fizeted. Az ismerős aki oda járatja a rettenetesen eleven gyerekét nagyon elégedett.

Sok sikert nektek!

2011. jan. 8. 23:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, én nem is tudtam, hogy a magánbölcsiben az árban benne van a pelenka, meg a programok. Mondjuk én semennyit nem tudnék rászánni, nem is magánba jár a gyerekem, és az államiban is az önkormányzat fizeti. Itt csak a csoportpénzt fizetem, ami havonta egy ötszázas, meg ha van valami program, akkor arra szednek be pénzt még külön, de az is közel ennyi szokott csak lenni. A csoportpénz arra megy, hogy játékot vesznek belőle, meg van sószoba.
2011. jan. 8. 23:36
 8/14 A kérdező kommentje:
hűűűű, sztem nálunk 20-nál többet nem tudnának fizetni érte a szülők. Még az is sok sztem. Csak annyiból meg nem tudnám kihozni. Remélem lesz valami megoldás.
2011. jan. 8. 23:38
 9/14 anonim ***** válasza:

OFF

Ami be lett linkelve, annak miért Kakadémia a neve? :D Oké, hogy nem Magyarország, de mivel az egész oldal magyar, gondolom magyar szülőknek a gyerekei járnak oda. Vagy ez csak számomra bizarr kicsit? :)

2011. jan. 8. 23:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Szekszárdon tavaly 30.000 Ft volt. Ebben benne van a kaja. Nálunk nincs más megoldás. Fiam márciusban tölti a 2-t, szeptembertől vennék csak fel bölcsibe. A GyES-ből meg nem tudunk megélni... Marad a családi napközi.
2011. jan. 9. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!