Megoldás lenne egy ideiglenes család a kutyámnak?
Sajnos érettségi előtt állok, és vagy egy kutyám. nagyon szeretem, ő a mindenem. Sajnos nincs mostanában sok időm rá, a sok tanulás miatt. Sajnálom, mert lemenni is alig van időm vele. Megoldás lenne, hogyha keresnék neki egy olyan családot, ahol ellehet az udvaron, többet foglalkoznának vele, de ha leérettségztem, vagy sikerül elhelyezkednem, akkor vissza veszem magamhoz? elvégre ez most csak 1 év az életünkből, hogy így adódtak a dolgok, de most nem akarok tőle örökre elválni, hiszen az élet folytatódik 1 év után, és akkor újra együtt lehetünk majd.
szerintetek?
természetesen hetente látogatnám, és akár még a kaját is megvenném, amit megeszik, elmenni együtt sétálni, csak éppen nem velem lakik. szerintetek?
Ez szerintem hülyeség!
Ugyanaz lenne a szitu, csak nem veled lakna. Szegénynek tudod milyen lenne ha te minden nap otthagynád idegeneknél? Látná h elmész, nem veled aludna stb
Nem igaz h nincs 30 perced rá. Addig te is kiszellőzteted a fejed.
Más is leérettségizett úgy h közbe levitte sétálni a kutyáját.
Amúgy szerény véleményem szerint, ha vkinek a kutyája a mindene, akkor képes leszarni a tanulást 30 percre és megszeretgetni a kutyáját.
Nem akarlak bántani, de értékeld át!
szia!
rendes tőled hogy így aggódsz érte de szerintem nagyon megviselné a kutyust. Inkább két tétel között tarts szünetet mert úgyse tanulsz majd folyamatosan.
Kérd meg a szüleid ha van testvéred Ő is foglalkozzon egy picit többet vele. ha nekem egy évre adnád oda a kutyust én nem tudnám már vissza adni...
Ne add oda senkinek...
2 kutyus gazdija
Először tőled lenne nagyon nehéz elszakadnia, aztán az ideiglenes családtól. Elég hülye ötlet őszintén szólva...
Egy érettséginyi tananyagot a főiskolán 2 hét alatt bebifláztam egy szigorlatra, nem is értem miért kell éjt nappallá téve tanulni. Nincs napi két órád kutyázni? akkor meló mellet, mikor egyedül kell fenntartani a háztartást, hogyan lesz?
Én 2 éve érettségiztem, és nekem nem voltak ilyen problémáim. És egy border collie kutya büszke tulajdonosa vagyok :) Én is nagyon sokat tanultam, de napi 3 órám mindig volt, hogy a kutyámat lemozgassam. Délelőtt-kora délutánig iskolába voltam, aztán rohantam haza, hogy a kutyámat levigyem a közeli futtatóba 1,5 órára. Utána legalább 5 óráig tanultam, majd utána letettem a könyveimet, és lementem a kutyámmal a közeli parkba a kutyákhoz, hogy játsszon, fáradjon ki. Hazaértünk, gyorsan átvettük az engedelmességi feladatokat, kapott vacsit, és én elmentem újra tanulni 1-2 órát. Mikor elmentem aludni, a kutyus is elment. Eszembe se jutott volna, hogy másik családhoz adjam..
És ez ment mindennap. A kutyám, amikor tanultam, mellettem aludt, vagy nézte hogy tanulok :) Sosem jutott volna eszembe, hogy kihagyjam a kutyám életének legalább egy napját. Nem bírom nélküle, ő a mindenem. És tudom, mindketten belepusztultunk volna, ha máshol kell laknia.. És mi lett az eredménye? Nagyon jó érettségim lett, nagyon jó helyre tudtam felvételizni, ma is sokat tanulok, de már jóval kevesebbet. A kutyám nélkül ez nem ment volna..
Fontold meg, mert nem fogod bírni kutya nélkül. Sírni fogsz a könyveid felett, nem fogsz majd tudni tanulni, ha tényleg ő a mindened.
1 évig akarsz éjjel nappal tanulni? Nem azért, de ennyi idő alatt te megtanulnál szó szerint 100 vastag könyvet is...
Én is intenzíven szoktam tanulni, nem napi 1-2 órát, hanem egy huzamban 12 órákat, mégis le tudom vinni a kutyát 1 órára. Ha azt mondanád, hogy az utolsó 2 hónapban nincs időd, még megérteném, de egy év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!