Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek: a kislányomnak...

Mit tegyek: a kislányomnak rémálmai vannak az oviról?

Figyelt kérdés
2 hete járt de megbetegedett. Napközben is sokat mondja hogy nem akar visszamenni lefekvéskor ébredéskor, tiszta lelki beteg. 1 hónap múlva lesz 3, próbáljam meg szeptemberben vinni hátha érettebb lesz?
2011. jan. 8. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha megteheted, akkor maradjon otthon veled.
2011. jan. 8. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha megteheted még maradjon otthon veled, vagy esetleg délig hagyd ott. Ezt persze nem mindenki tudja megcsinálni.

Az én fiam volt ilyen. Ő is még álmában is elkezdett sírni, hogy nem akar oviba menni. Ő ilyen. Csak 5 évesen adtam oviba, mert itthon voltam a kisebbel. Még első osztályban is lelki beteg volt, de ez mostanra már teljesen megszűnt. (kopp-kopp) Harmadik osztályos.

Nem egyformák. Magyarázd neki, hogy igenis muszáj mennie oviba, neki ez a munkahelye, neked menni kell dolgozni. Igaz ilyen kicsik még nehezen értik meg, de érdemes magyarázni nekik. A kisebbem is így viselkedett, de megértette, hogy anyának is mennie kell dolgozni, így neki is ott kell aludni az oviban.

Sok sikert, és sok-sok türelmet hozzá! :)

2011. jan. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!